Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A Diéta egy 100 oldalas egyedi méretű magazin, melyben diétás recepteket, szakemberek által is elismert diéták pontos leírását étrenddel és receptekkel, életmódtanácsokat, diétás tippeket és trükköket talál az olvasó.

Míg Magyarországon 1988-ban a felnőtteknek csak 16 százaléka volt elhízott, addig 2014-re az arányuk megduplázódott: háromból egy felnőtt elhízott és egy túlsúlyos. Mivel a túlsúly nem csak esztétikai, hanem egészségügyi problémát is jelent, fontos, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljunk a súlyfeleslegtől. Ehhez azonban nem kampánydiétákra vagy csodaszerekre, hanem életmódváltásra van szükség. Ebben segít a napokban megjelent Diéta különszám.

001_D_01_cimlap B1.indd

„Az NLE Diéta különszámának összeállításakor szem előtt tartottuk, hogy az általunk ajánlott fogyókúrák ne csak hatékonyak, de egészségesek is legyenek, és akár az egész családot segítsék az életmódváltásban” – mondta Szabó Éva főszerkesztő.

Egyedi mérete kiválóan alkalmassá teszi, hogy a konyhapultra támasztva főzzünk belőle, mint egy receptkönyvből. A magazinban 79 diétás receptet, 4, szakemberek által is elismert diéta pontos leírását étrenddel és receptekkel (DASH, Mediterrán, FM-diet és az Új Északi diéta), életmódtanácsokat, diétás tippeket és trükköket is talál az olvasó.
(BrandTrend)