Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A NoPrint Magazin minden alkalommal több, mint száz oldalon foglalkozik az életmód, film, képzőművészet, gasztrokultúra, divat, üzlet, befektetések, autók, utazás és még sok más témakörrel. Amikor megszületett, a repülőgépek fedélzeti újságai szolgáltak mintaként, amelyek esetében nem lehet tudni, ki fogja olvasni, nő vagy férfi, ezért nemi elkötelezettség nélkül igyekszik szórakoztatni, informálni mindenkit.

“A NoPrint Magazin minden hónapban mintegy száz apró Életmozaikkal szeretne hozzájárulni minden Olvasója jobb, kellemesebb életéhez. Elgondolkodtató, szórakoztató, tudományos, vagy egyszerűen csak szép történetekkel, információkkal, írásokkal, képekkel, és hangokkal, sőt videókkal is akár, hiszen magazinunk kizárólag online jelenik meg, így lehetősége van kihasználni az internet kínálta interaktív lehetőségeket” – írják.

“Azt valljuk: minden téma lehet érdekes, és érdekesen minden lehet téma. Tudjuk, hogy manapság az idő az, amiből mindenkinek egyre kevesebb van. A munka, a háztartás, a napi hajsza miatt alaposan meg kell válogatnunk, hogy azt a kevés szabadidőt, ami megadatik, mire is használjuk fel. Ezért hálásak vagyunk mindenkinek, aki szán ránk időt, és igyekszünk tartalmas, érdekes, szórakoztató, vagy éppen pihentető írásokkal viszonozni a bizalmat” – teszik hozzá.

A magazin megtalálható a http://noprintmagazin.hu honlapon.
(BrandTrend)