Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Central Médiacsoport új, egyedülálló kiadvánnyal jelentkezik. A Nők Lapja Gyerek két magazin egyben, egyszerre szól a felnőttekhez és a gyerekekhez. Az összesen 156 oldalas, játékos foglalkoztató füzettel és színezővel megjelenő lap a kisgyerekes szülőknek segít eligazodni a gyereknevelés kérdéseiben és a nyári szünet hasznos és szórakoztató eltöltésében. A lapból kivehető 32 oldalas játékos foglalkoztató pedig sok-sok színezőt és rajzos feladatot tartalmaz a legkisebbek számára.

nok lapja-gyerek-borito

„Eddig nem létezett ilyen jellegű kiadvány a magyar piacon, és gyakorló szülőként sokszor
éreztük már ennek hátrányát mi magunk is. Reméljük, segítünk vele a kisgyermekes
családoknak a nyári szünet praktikus és kellemes eltöltésében” – mondta Eszes Andrea
felelős szerkesztő„2016-ben még egy Nők Lapja Gyerek megjelenését tervezzük, de elképzelhető, hogy a jövőben sűrűbben jelentkezik majd a kiadvány” – tette hozzá.

A kiadvány szerzői között találjuk a Nők Lapja újságíróit, valamint a hetilapban rendszeresen író szakértők is helyet kaptak benne. Vekerdy Tamás például ezúttal a gyerekkori tévézésről alkot véleményt. Bereznay Tamás és Bede Anna közösen főznek a kicsikkel egy gyerekzsúrra. Tárcát írt a játék öröméről Szabó T. Anna és Dragomán György, a mesét pedig Tóth Krisztina tollából olvashatják.
(BrandTrend)