Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az elmúlt hónapok piaci változásaira reagálva a TV2 Csoport új igazgatóságot hoz létre, Ügyfélkapcsolati Igazgatóság néven, Zájer Attila vezetésével. A TV2 Csoport on-air felületeinek értékesítését az Atmedia és az IKO Saleshouse végzi, a folyamat lezárásaként a házon belüli munkavégzés átszervezésére, új feladatkörök kialakítására került sor. Az új igazgatóság feladata, hogy támogassa a TV2 Csoport felületeit értékesítő partnerek munkáját, a közvetlen kapcsolattartás a kiemelt ügyfelekkel, valamint az új vezető irányítása alá tartozik a non-szpot megoldások fejlesztése és kivitelezése, az online értékesítés és a kutatási terület is.

Zájer Attila a közgazdasági tanulmányai befejezése után lépett a média világába 2006-ban, az akkori Mediaedge:cia, ma MEC csapatába. Két év után igazolt a TV2-höz, ahol értékesítési menedzserként, majd 2011-től csoportvezetőként bizonyított. 2014-től a TV2 Csoport értékesítési vezetője lett, szpot és non-szpot megoldások mellett a royalty/vállalkozás üzletágért felelt. Ügynökségi múltjának köszönhetően a direkt ügyfélkapcsolatokban is nagy tapasztalatra tett szert. 2016 januárjától senior projekt menedzser pozíciót töltött be a TV2 Csoportnál.

Az átalakítás következtében Csikesz Erika értékesítési igazgató, valamint Bardóczy Tímea értékesítési vezető közös megegyezéssel távozik a TV2 Csoporttól.
(BrandTrend)