Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Közösségeket inspiráló, példamutató, bátor nőknek hozott létre díjat D. Tóth Kriszta, valamint az általa alapított és főszerkesztett WMN magazin. Az online újság munkatársai az olvasókkal közösen választják ki azt a két nőt, a civil, illetve a közéleti szféra képviselői közül, akik elsőként vehetik át a SzuperWMN-díjat.

Áprilisban első alkalommal ítélik oda a SzuperWMN-díjat. Az elismerést két kategóriában osztják ki: egy női közszereplőnek, illetve egy civilnek akik példaértékű tevékenységükkel,  kezdeményezőkészségükkel közösségeket inspirálnak.

d toth

„ Magyarország tele van erős, bátor, példamutató nőkkel, akiktől mindannyian tanulhatunk, akik előreviszik a közösséget, amelyben élnek. A díjjal rájuk szeretnénk felhívni a figyelmet, hiszen ők azok, akiknek esélyük van arra, hogy jobbá tegyék az egész országot” – mondta D.Tóth Kriszta, a WMN magazin alapító-főszerkesztője.

A civil díjra a WMN magazin pályázatot írt ki: február 16-tól, két héten át a portál olvasói egyoldalas ajánlólevéllel jelölhetnek a környezetükből olyan nőket, akiket érdemesnek tartanak az elismerésre.  A beérkezett pályázatok alapján a WMN szakmai zsűrije választja ki a három döntőst, akik meghívást kapnak a SzuperWMN-díjátadóra. A civil díjazott sorsát a WMN csapata az elismerés átadása után is nyomon követi, igyekszik segíteni őt ügye kiteljesítésében.

A közéleti díjra a WMN szerkesztősége március 8-án jelöli a döntősöket, akikre az olvasók WMN oldalon, valamint a WMN Facebook-oldalán szavazhatnak.
(BrandTrend)