Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Idén is lehetőség van arra, hogy a zenei műsor versenyzői bemutassák dalaik akusztikus változatát. A korábbi évekhez hasonlóan a közönség idén is kétfordulós online szavazáson döntheti el, hogy melyik feldolgozás nyerje A Dal 2016 Akusztik fődíját.

Az akusztikus formában bemutatott dalokról hang- és videofelvételek készülnek. A zenei műveket a Petőfi Rádió játssza majd le, a videók pedig teljes terjedelemben elérhetőek lesznek

Az adott elődöntőben versenyző dalok akusztikus feldolgozásaira egy héten keresztül lehet majd szavazni, és hasonlóan a televíziós szavazáshoz, egy elődöntőből az akusztikus dalok versenyén is 6 dal jut tovább.

A Dal 2016 Akusztik döntőjébe jutott, 18 akusztikus felvételre február 13. és 21. között szavazhat újra a közönség.  Az online szavazás nyertes előadója a Petőfi Akusztik koncertsorozat keretében önálló koncertlehetőséget kap, amit rögzít és műsorára tűz a Petőfi Rádió.

A Dal 2016 Akusztik versenydalaira kizárólag A Dal 2016 hivatalos online felületén, a www.mediaklikk.hu/adal oldal “Akusztik szavazás” rovatában lehet szavazni. A Dal 2016 Akusztik szavazás során egy IP-címről naponta csak egy szavazatot fogadnak el.
(BrandTrend)