Kategória: Média.

Admin kategória: Kiemelt1.

A 2015-ös év sem érhet véget a szakmai zsűri értékítélete nélkül. Példaként állítva a legjobbakat, immár negyedik alkalommal hirdették ki a Rádiós és Kamera Korrektúrát, a Hangok és Képek versenyének legjobbjait. Utóbbira közel 100 televíziós nevezés érkezett. A legnépszerűbb rádiós személyiségre több mint 9 ezren szavaztak, a kategória voksainak egyharmada. A legnépszerűbb rádióra 6 ezer fölötti jelölést regisztráltak a szervezők.

Az idei díjátadó útjára indított egy negyedévente rendezendő új szakmai fórumot, a Korrektúra Média Kocsmát, ahol kötetlen keretek között találkoznak majd a média iránt érdeklődők és a benne dolgozók a műhelymunka elmélyítésére. A közösségépítő eseménysorozat az ünnepi gálát követően vette kezdetét.

Korrektúra 2015

Az elmúlt évek tapasztalata alapján kijelenthető, komoly igény mutatkozik arra, hogy az alkotó közösségek ne csak évente egyszer találkozzanak. Szükség van az együtt gondolkodásra, kellenek a közvetlen visszajelzések. A Korrektúra, mint egyetlen olyan szakmai verseny, amely nem nézettség vagy hallgatottság, nem a számok alapján ítél, hanem a tartalmat vizsgálja, fontosnak érezte az űr betöltését. A Korrektúra Média Kocsma ennek a közös, rendszeres együttlétnek kíván lehetőséget biztosítani és teret teremteni.

További részletek a www.korrektura.hu oldalon tölthetők le.
(BrandTrend)