Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

December 5-től szórakoztató és hasznos programlehetőséget kínál a gyermekek és szüleik számára a Nickelodeon. A magyar nyelvű gyermekcsatorna amellett, hogy a legjobb animációkat, sorozatokat és élőszereplős show-kat hozza el a képernyőre a 4-14 éves korosztály számára, most úszó játszóhajóval is erősíti kínálatát.

A népszerű gyerekcsatorna az ünnepi időszakban kiúszik a Dunára és jellegzetes, ismert karaktereivel az otthonokon kívül is szórakoztatja a családokat. A felfújható SpongyaBobbal díszített Nick hajó december 5-től minden szombaton és vasárnap délelőtt fut ki a Battyhány téri Silverline kikötőből, és a kedvenc mesehősökkel, játékos tanulást segítő programokkal, színházi előadásokkal, valamint koncertekkel várja a családokat.

nick_hajóterv

A Nickelodeon műsoraihoz hasonlóan az óriási felfújható SpongyaBobbal díszített Nick hajó programja is követi a csatorna hagyományait: fedélzetén szórakoztató, játékos és inspiráló módon tanulhatnak az ide ellátogató gyerekek. Az érdeklődőket rengeteg program, többek között óriás memóriajáték, koncertek, színházi előadások, origami készítés és arcfestő is várja, de segítségére lehetnek Csőrös Harveynak és rengeteg Barbie-kiegészítőt, Hot Wheels autópályát és Fisher Price gyerekjátékokat is kipróbálhatnak. Fellép egyebek közt a Búgócsiga Zenede, Farkasházy Réka és a Tintanyúl, illetve a Rutkai Bori Banda, továbbá előadást láthatnak a Fantáziamalom Családi Színház és a Nefelejcs Bábszínház jóvoltából.

A kétórás hajóút minden szombaton és vasárnap délelőtt 10 órakor indul a budapesti Batthyány téri Silverline kikötőből.
(BrandTrend)