Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

A Nemzeti Sport hivatalos Facebook-oldalát támogatók száma október végére átlépte a 300 ezret. A Nemzeti Sport 2010-ben indított közösségi oldala a legnépszerűbb, legolvasottabb sport tematikájú híroldal a közösségi médiatérben, amely mára kétmilliónál is több internetezőt ér el hetente.

A magyar sportrajongók nemcsak Magyarországról, hanem Romániából, Szlovákiából, az Egyesült Királyságból, Németországból, Szerbiából, Ausztriából is több ezren kedvelik és követik a Nemzeti Sport Facebook-oldalát, amely kora reggeltől késő estig, napi negyven-ötven, a legfrissebb és legfontosabb magyar, illetve nemzetközi sporthírekkel, szórakoztató tartalmakkal, képpel és videóval szolgálja ki olvasótáborát.

„Ha valaki öt évvel ezelőtt azt mondja, hogy egyszer elérjük a háromszázezer kedvelést, nem hittem volna neki. Olyan volt, mintha a Mount Everestet akarnánk megmászni. Azóta túl vagyunk a háromszázezren, és ehhez gratulálok minden kollégámnak, aki részt vett abban, hogy idáig jutottunk. Nagyszerű teljesítmény. Ezután már nem álom a félmillió követő elérése sem” – összegezte az elmúlt időszak eredményeit Buzgó József, a Nemzeti Sport főszerkesztője.

„A magyar sportmédiában páratlan mérföldkő átlépéséhez megtisztelő gratulációkat kaptunk. Ezúton is köszönjük a biztató szavakat Kovacsics Anikó (Győri Audi ETO) és Zubai Szabolcs (MOL-Pick Szeged) magyar válogatott kézilabdázóknak, valamint Juhász Roland (Videoton) és Torghelle Sándor (MTK) magyar válogatott labdarúgóknak!” – tette hozzá Hegyi Dániel, a Nemzeti Sport Online felelős szerkesztője.
(BrandTrend)