Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Modern külsővel, egyedi anyagokkal, exkluzív információkkal és a hazai gazdasági újságírás legelismertebb szakembereivel jelentkezik a Világgazdaság 2015. október 12-től. Ezzel kezdetét veszi a gazdasági napilap megújulási programja.

Az idén 46 éves gazdasági napilap őrzi a hagyományait: maradt az újság nevével mára összeforrt, emblematikus zöld papír, és a lap a megújulással visszatér a gyökereihez, hiszen már alapításakor, 1969-ben is a Világgazdaság volt az egyetlen napilap, amelyben a nemzetközi gazdaság eseményeit torzítás nélkül nyomon lehetett követni. A megújult Világgazdaság célja, hogy a globálissá váló üzleti élet híreit elhozza Magyarországra, kitekintést nyújtson a határokon túlra is, és beavassa az olvasóját a világ vezető döntéshozóinak gondolataiba.

„A Világgazdaság modernizált külsővel, áttekinthetőbb szerkezettel, és több információval jelenik meg hétfőtől. A minden oldalon színessé váló újság tartalmában is változik, egyedi anyagokkal, exkluzív információkkal, közérthetőbben megfogalmazott, személyiség-centrikus írásokon keresztül mutatja be az üzleti élet legfontosabb eseményeit” – hangsúlyozta Mezősi Tamás, a Világgazdaság főszerkesztője.

A nyomtatott lap átalakítása a megújulási folyamatnak csupán az első lépése, amelyet a vg.hu újragondolása mellett további szolgáltatások bevezetése követhet a közeli jövőben. A tartalom és a szolgáltatások fejlesztését szolgálja a lap átalakított szervezeti rendszere, és a megerősített újságírói gárda, valamint a napokban bejelentett Világgazdaság – Portfolió stratégiai együttműködés megkötése is.

A megújulás részeként tovább gyarapodik a VG-network, a Világgazdasághoz kapcsolódó termék és szolgáltatás-hálózat is: mára az üzleti világ számára megkerülhetetlen konferenciasorozat is bővül, amelyeket a kapcsolódó, már 2 havonta megjelenő eseti kiadványok is erősítenek majd.
(BrandTrend)