Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az együttműködés szerint a Portfolio elemzői rendszeres pénzügyi (befektetői) tartalmat biztosítanak a Világgazdaságnak. A megállapodás értelmében az együttműködés 2015. október 12-től indul.

“A Világgazdaság célja szerint a lapban előtérbe kell kerülniük a befektetéseket támogató szakmai cikkeknek. 2015-ben Magyarország egyetlen üzleti napilapjában a tőzsdei tudósításoknak és a befektetési információknak, állandó nagy volumenű és napi megjelenést kell biztosítani. A most aláírt megállapodással – közvetetten – a terület legelismertebb szerzőit igazolja le a lap” – mondta el Mezősi Tamás, a Világgazdaság főszerkesztője.

Az aláíráskor Csiki Gergely lapigazgató hangsúlyozta: “a Portfolio gazdasági hírportál mára havi 600 ezer olvasót, köztük kiemelten az üzleti döntéshozó és magas jövedelmű csoportot éri el. Híreink számos egyéb portálhoz, és ezentúl a Világgazdaság olvasóihoz is eljutnak. Ez utóbbinál mostantól rendszeresen befektetési ötleteket, tőzsdei, állampapír- és pénzpiaci beszámolókat, árfolyamok és hozamok mozgásával kapcsolatos elemzéseket publikálunk.”
(BrandTrend)