Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Szeptemberben debütál a TV Paprikán a csatorna két új, saját gyártású műsora. A gasztrocsatorna a könnyed főzésre, az egyszerűen megvalósítható receptekre épít. Mindkét új sorozat azt képviseli, hogy az étkezés élmény, amely még inkább igaz, ha már az ételeket sem egymagunk készítjük el. A TV Paprika mesterszakácsa Bede Róbert idén az országot járja, míg a két ifjú szereplő, Polgár Odett énekesnő és Dános Tamás profi hobbiséf a legjobb piknikhelyekre kalauzol, ínycsiklandó, piknikre termett ételekkel és italokkal.

piknik

Szeptember 7-én startol a „Piknik”, amely a TV Paprika egyfajta könnyed és gyors gasztronómiai kisokosa. Szereplői vallják, ha kora ősz, akkor terasz, vízpart, erdő-mező – mindegy csak szabadon a szabadban! Persze néhány jó falat és korty a legjobb társaságot is még jobb kedvre deríti.

A 16 részes sorozat minden hétköznap este jelentkezik, remek, már akár másnap hasznosítható piknik-praktikákkal. A műsorban főképp Segal Viktor séf azonos, „Piknik” című könyvének receptjeiből válogat Polgár Odett, a finom falatokat kedvelő énekesnő és foodstylist, valamint és Dános Tamás profi hobbiséf. Minden epizódban egyszerűen követhető, elérhető alapanyagokból készítik el az ételeket és italokat. Majd a fiatalok a leghangulatosabb piknikhelyeken el is fogyasztanak mindent, az utolsó morzsáig és cseppig.

Bede Róbert, a TV Paprika mesterszakácsa tavaly már megtalálta „A boldogság receptei”-t olyan népszerű művészek közreműködésével, mint Pokorny Lia és Nádas György. A mesterszakács idén ősszel azonban szó szerint ’új utakra lép’. Nos, egy pillanatig sem hagy fel a főzéssel, csak teszi ezt máshol, másokkal, és egy kicsit másképp. „A boldogság útjain” című gasztro-sorozatban a  Bede Róbert a magyar vidék felé veszi az irányt, és a legkülönbözőbb városokban bukkan fel, ahol felfedezi a helyi kultúrát, nevezetességeket. Segítségére lesznek a városokat jól ismerő, országosan ismert és közkedvelt vendégei, akik között lesz majd kosárlabda mesteredző, színész, zenész, de csokoládékészítő is.

A műsor veleje azonban a közös főzés lesz: minden adásban két étel is készül, egy a vendég, a másik Bede Róbert kedvencei közül.

(BrandTrend)