Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

A nyári szünet végével újraindul a FEM3 délelőtti élő magazinműsora, a FEM3 Café. A hétköznap délelőtti műsorsávban, 9:20-11:40-ig az aktuális sztárinterjúk mellett továbbra is csupa olyan témára számíthatnak a nézők, amelyek egy modern nőt a mindennapokban foglalkoztatnak. A FEM3 Café szakértői továbbra is hasznos tanácsokat adnak a testi-lelki egészség megőrzéséhez, a gyermekneveléshez, folytatódik a népszerű gasztro rovat és teret kapnak a divatvilág aktualitásai is.

erdelyi monika

Az első héten Czippán Anett és Váczi Gergő vezetik majd a műsort, de az állandó műsorvezetői csapathoz csatlakozik Erdélyi Mónika, aki ezentúl Joshi Bharat oldalán várja majd a nézőket.
“Talán kevesen tudják, hogy mi sosem voltunk ellenségek, csak ellenfelek, sőt, a képernyőn kívül is tartjuk egymással a kapcsolatot. A tavalyi évadban már sikerrel „teszteltük”, milyen, ha közösen vezetünk műsort és örülök, hogy ez mostantól rendszeres lesz. A nyáron alaposan kipihentem magam és újult erővel, lelkesen várom az őszt. Anyaként az iskolakezdés, műsorvezetőként pedig a FEM3 Café köti le most a mindennapjaimat” – nyilatkozta Mónika.

A FEM3 Caféban havonta egyszer, egy héten át továbbra is a vendég műsorvezetőké a terep. Az állandó házigazdák oldalán az ősszel ismét népszerű sztárok kapnak lehetőséget, hogy ebben az új szerepkörben is megmutathassák rátermettségüket.
(BrandTrend)