Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Egy bájos madárka és féktelen barátai – róluk szól a SpongyaBob alkotójának új sorozata, amely Magyarországon a Nickelodeonon látható debütál. A csatornán augusztus 17-én kezdődnek Csőrös Harvey kalandjai, kissé őrült barátai pedig garantálják, hogy egyetlen unalmas pillanat se legyen az erdőben!

csoros_harvey_nick_3

A C.H. Greenblatt nevéhez köthető Csőrös Harvey (Harvey Beaks) március végén debütált az amerikai Nickelodeonon, és máris hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. A kedves rajzfilmkarakter és legjobb barátai: Fee és Foo folyton vicces és szívmelengető szituációkba keverednek, barátságuk pedig mindent legyőz.

csoros_harvey_nick

Harvey életének legnagyobb célja, hogy folyamatosan jól érezze magát, de ebben néha megakadályozzák olyan hétköznapi dolgok, mint a beágyazás, vagy bármilyen undok házimunka… Persze őt nem kell félteni, hiszen barátai segítségével mindig képes elképesztő kalandokba keveredni. Legyőzni egy csapat mérges mókust vagy ellopni a zsémbes mosómedve biciklijét? Harvey és barátai mindenben benne vannak, hogy felforgassák a környezetüket!
(BrandTrend)