Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Kedden reggel indul a produkciós videók versenye a Ki Mit Tube-on: 8:00 órától kerülnek fel az eddig beérkezett pályaművek és bemutatkozó videók a verseny honlapjára, és ettől a pillanattól elkezdődik az öldöklő küzdelem a szavazatokért, egészen a verseny első fordulójának végéig, azaz szeptember 7-ig.

A már meglévő 10 zsűritag – Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja (Zenészek), Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert (Kritikusok), László Viki, Szirmai Gergely, Unfield és a hét elején a nézők szavazataival zsűritaggá avanzsált Dancsó Péter (YouTube-erek) –, mellé csatlakozik Kiss Ádám is, a Kritikusok csapatát erősítve. A humorista felkérése mögött a Ki Mit Tube első évadának tapasztalatai húzódnak, miszerint a versenyre rengeteg humoros és még több humorosnak szánt videóval neveznek. Kézenfekvő volt ezek után, hogy a szervezők egy szakértőt is delegáljanak a zsűribe.

Kiss Ádámot akár a Dumaszínházból, akár televíziós produkciókból, akár a mozivászonról szinte mindenki ismeri Magyarországon. Kívánhat-e többet egy országos ismertségre vágyó tehetség annál, minthogy a hazai szórakoztatóipar egyik legjelesebb képviselője értékelje a produkcióját ország-világ előtt? A humorista érkezése ugyanakkor jó a Ki Mit Tube nézőinek is, hiszen zsűrivideói minden bizonnyal felérnek majd egy kisebb stand-up comedy produkcióval is!

„Minden olyan kezdeményezést támogatok, ami lehetőséget biztosít a tehetségeknek arra, hogy megmutassák, mit tudnak. Ha ezt a világ legnagyobb színpadán, a YouTube-on teszik, remekül döntenek. Izgalommal várom, hogy az aranymosás során vajon találok-e a sok szürke kavics között aranyrögöket is. Azért vállaltam el a zsűrizés feladatait, hogy segítsem a legjobbakat tehetségük kibontakoztatásában” – mondta el Kiss Ádám.

A Ki Mit Tube első fordulójának indulását egy újabb nyeremény bejelentésével is megfejelik a szervezők: a verseny végső győztese egy SEAT Ibiza személygépkocsi használati jogát is megkapja egy évre a Porsche Hungaria felajánlásának köszönhetően.
(BrandTrend)