Kategória: Hír és Média.

Admin kategória: Hír.

Az Index.hu információi szerint a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a tavaly óta rendszeresen emlegetett TV2 felvásárlás helyett inkább egy saját közéleti kábelcsatornában gondolkodik.

A TV nevéről még nincs információ, azonban a próbafelvételek már folynak a MAFILM Róna utcai székhelyén. Az újságírók úgy tudják, hogy széles körnek szólna, inkább 25 év felettiekre építene és adása tulajdonképpen stúdióbeszélgetésekből állna.

“A tévének lenne hírműsora is, sőt, saját stábja is, amivel kiszállnának helyszíni riportokat is készíteni. Ennek alapján a tévé egyfajta hírtévé variáns lenne, amiben nem a hard news és a híradások, hanem a beszélgetések vinnék a prímet. A projekt nagyon az elején tart még, és úgy tudjuk, Vajna még nem kötelezte el magát mellette, de a felvételeken ő is ott volt, azaz érdeklődése nyilvánvaló. A tévé előkészítését, a pilotfelvételek munkálatait az a György Bence irányítja, aki éveken át volt a TV2 hírigazgatója majd programigazgatója is” – írja a portál.
(BrandTrend)