Kategória: Képes hír és Média.

Admin kategória: Képes hír.

Néhány hét múlva visszatér a képernyőre az Ezek megőrültek!, a TV2 díjnyertes formátuma. A kutatási eredmények alapján a nézők a debütálása óta az egyik legszórakoztatóbb TV2-es produkciónak tartják a műsort. A játékos szellemű hírességek idén is három fős csapatokban, egymás ellen mérkőznek meg, és olyan erőpróbákkal kell szembenézniük, ahol nem csak az ügyesség, de a jó feladatmegoldó képesség és persze az átlagon felüli humorérzék is fontos.

“Amióta véget ért az Ezek megőrültek!, rendszeresen kérdezték tőlem az emberek, hogy mikor folytatjuk, úgyhogy itt az ideje, hogy megismételjük a sikersztorit. Örülök, hogy Tilla lesz a partnerem, mert az ő jó értelemben vett infantilizmusa és humora passzol hozzám és a játékhoz is. Hétfő óta forgatunk, teljes az őrület” – árulta el Majka, aki Tillával együtt állítja különböző próbatételek elé a versengő sztárokat.

majka-es-tilla

“Bár ebben a formában még nem dolgoztunk együtt Majkával, de túl vagyunk a Sztárban sztáron és egy közös Hal a tortán forgatási héten, ami alatt megismertük egymás személyiségét, humorát. Az Ezek megőrültekben mindezt a produkció javára tudjuk fordítani. A díszlet nagyon látványos, a játékok izgalmasak, a celebek pedig elképesztő vehemenciával ugranak a feladatoknak, biztos, hogy a nézők remekül szórakoznak majd” – mondta Tilla.

A huszonnégy vállalkozó kedvű celeb között lesznek olyanok, akik már Ezek megőrültek-veteránként térnek vissza, felvértezve tapasztalatokkal, de többségük újonc lesz, akiknek fogalmuk sincs, mi vár majd rájuk. Lesz olyan egykori sztárpár is a játékban, akik csak külön héten vállalták a forgatásokat, elkerülve a találkozást.
(BrandTrend)