Kategória: Hír és Média.

A Népszabadság a magyar közéletben betöltött szerepe folytán feladatának tekinti, hogy az önálló gondolkodásés a tudás értékére felhívja a figyelmet. Ebben a szellemiségben indítja el Magyarország Tesztje sorozatát. Az április 13. és 17. között zajló akció során a résztvevők bővíthetik ismereteiket és számos nyereményre is szert tehetnek. A játékban alkalmanként 10 feladat megoldásával indulhatnak olvasóink a napi nyereményekért, és minimum három teszt kitöltése után a heti sorsolásba is bekerülnek.

Az IQ-játék feladványait a Népszabadság hasábjain találják meg az olvasók. A helyes megfejtést minden nap 21.00-ig kell feltölteni a játék online felületére: www.nol.hu/magyarorszagtesztje

Az egyhetes akció szórakoztató jellege mellett érdekes információkkal is szolgál majd. A játék végén a Népszabadság statisztikákat állít össze, amelyből a meglepő és kiugró eredményeket  is megismerhetjük.

A játék fődíja két fő részére szóló wellness hétvége, a napi nyeremények között háztartási kisgépek, múzeumi belépők, könyvcsomagok szerepelnek. Különdíjként  a hivatalos MENSA-tesztírás is motiválhatja olvasóinkat, melyen az 50  legjobb eredményt elérő játékosunk ingyen vehet majd részt.
(BrandTrend)