Kategória: Képes hír és Média.

Igazán különleges tartalommal jelenik meg a legolvasottabb magyar glossy magazin, a Cosmopolitan április 15-én. Nemcsak azért, mert a címlapon a világ legismertebb popikonja, Madonna szerepel és ad exkluzív interjút a nők szexuális szabadságáról, de a magazin szerkesztői csapatához is igazi sztárok csatlakoztak.

cimlap

A különleges nemzetközi együttműködés az amerikai Cosmopolitan 50. évfordulója alkalmából született meg, mivel Madonnánál senki sem tudhat többet hatalomról, provokációról és arról, mit is jelent igazi Cosmo-lányként élni.

Cosmo-May-15-Madonna

Az április 15-én megjelenő Cosmopolitan szerkesztésében az olvasók kedvenc magyar férfisztárjai is közreműködtek. Flour Tomi, Baronits Gábor és Kállay-Saunders András személyes tapasztalataikat, véleményüket és tippjeiket osztják meg a Cosmo- lányokkal a magazin oldalain.

Fluor, Baronits és Kállay-Saunders egy rendhagyó fotózáson is részt vettek a magazin kedvéért, ahol egy tőlük teljesen távol álló férfitípus bőrébe bújtak, hogy az olvasóknak megmutassák, milyen is egy spornószexuális, egy lumberszexuális vagy egy hipster srác.

szerk

„A Cosmopolitan.hu-n készített gyors kutatásunk eredményeképpen kértük fel az olvasók kedvenceit vendégszerkesztőnek. Hiszen minden lány tudni szeretné, hogy mi az, amit igazán szépnek vagy szexinek lát egy férfi, akit egyébként ő is vonzónak tart. A fiúk nagy izgalommal vetették bele magukat a szerkesztésbe, mert őket is érdekelte, hogy készül Magyarország legolvasottabb női havi magazinja!” – árulta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.
(BrandTrend)