Kategória: Képes hír és Kutatás.

Admin kategória: Képes hír.

Nyáron vajon könnyebb párt találni? A társkeresők többsége (72%) szerint igen, mert több randihelyszín között válogathatunk, és az emberek is nyitottabbak – derült ki a Csajok és Pasik társkereső oldal friss felméréséből. Ha jó idő van, a szabadban randizunk a legszívesebben, az alkohol abszolút belefér az első találkán, a fesztiválon indult tartós kapcsolat viszont ritka.

Alkohol az első randin?
A társkeresők kétharmada szerint az alkohol abszolút belefér az első randin, csupán a válaszadók 32% nem inna, mert fél, hogy cikin sülne el a dolog. A limonádé, a koktél és a sör pedig még mindig a legnépszerűbb nyári italok.

Tartós kapcsolat fesztiválon?
A válaszadók közel fele (46%) szerint a balatoni fesztiválokon vannak a legjobb csajok és pasik, ám ennek ellenére a többségnek (73%) egyáltalán nem volt még fesztiválon kezdődő kapcsolata. Csupán a válaszadók 6%-a mondta azt, hogy tartós kapcsolat lett egy fesztiválon indult ismertségből. Érdekes, hogy a pasiknak kétszer annyi pár hétig tartó kapcsolata indult fesztiválon vagy koncerten, és majdnem négyszer annyi egy éjszakás kalandjuk is volt ott. Ez azonban még így is csak a férfiak 12, illetve 14%-át jelenti.

couple-kissed-top-car-ahead

A zene összehoz?
A kutatásban résztvevő pasik kedvenc zenei műfaja a rock (22%), a diszkó (19%), a pop (17%) és az elektronika (12%), míg a csajok a popzenét (32%), a diszkót (24%), valamint a rockot (18%) részesítik előnyben. De elkísérnénk-e párunkat olyan zenei eseményre, ami nem érdekel bennünket? A pasik 91%-a szerint ez természetes, és a csajok 81%-a is egyetért ezzel.

Hova menjünk?
Nyáron általában a szabadtéri helyszínek, parkok, fesztiválok és koncertek a legnépszerűbb ismerkedős helyek, de olyanok is akadnak, akik benzinkúton vagy az ágyban randiznak legszívesebben.

Nyári randi kisokos

csajok-es-pasik-nyari-randi-kisokos(BrandTrend)