Kategória: Hír és Kutatás.

Admin kategória: Hír.

Az OTP elérése a héten is 50 millió fő környékén maradt. Az OTP Bank Liga és a tőzsdei elemzések mellett, a mobiltárca hírei (megjelent, hogy idén több fesztiválon is fizethetnek az ügyfelek telefonjukkal), az UD-Zrt.-ügy másodfokú eljárása (Csányi Sándor érintettsége), illetve Nagy Csaba (aki az OTP-nél is dolgozott korábban) várható kinevezése a Budapest Bank élére – miatt került a pénzintézet a napirendre. Kuhárszki András, a bank bankszámla főosztályának igazgatója az MTI-nek beszélt a SZÉP-kártya hatásáról a turizmusra: elmondta, az OTP álláspontja szerint bővíteni kellene a felhasználhatóság körét.

A 28 milliós eléréssel a második helyen álló MKB saját hírei között szintén a Nagy Csaba kinevezése körüli találgatásokat látjuk. Az MKB Veszprén BL-szereplése hétvégén hozott cikkeket, a Veszprém Aréna akciója, miszerint a pálya burkolatának darabjait felújítás miatt a szurkolók megvásárolhatják, a hét elején jelent meg a sajtóban.

A K&H 17-i leállása generálta a bank cikkeinek többségét. A technikai okok miatt elérhetetlen netbanki szolgáltatásokat a bank munkatársai másnapra kijavították, az ügyintézés a fiókokban mindössze egy órán keresztül szünetelt. A Raiffeisen pedig 15 bezárt fiókja miatt került a napirendre 19-én.

TOP 10 bank által elért fogyasztók száma (millió fő, becslés – IMEDIA Kft.)

top 10 bank

TOP 5 bank által elért fogyasztók száma (millió fő, becslés – IMEDIA Kft.)

top 5 bank

A bankszektor részesedése az országos médiazajból (IMEDIA Kft.)

bank mediazaj(BrandTrend)