Kategória: Hír és Konferencia.

Admin kategória: Hír.

A cannes-i fesztivál több neves előadója is részt vesz az idei BrandFestivalon, többek között a Time Inc., a Viber, a SuperGroup, a Jungle Creations, a TutkovBudkov és az influencer branding szakértőjeként a Kairos Media is. Az előadók sorában olyan világhírű egyéniségeket köszönthetünk, mint Mark Stephens, a Time Inc. tartalomigazgatója, Atanas Rajkov, a Viber közép-kelet-európai marketing- és tartalomfejlesztési vezetője, Henry Hitchcox, a Jungle Creations kreatív agytrösztje, Oleg Barinboim, a világhírű TutkovBudkov sztárkreatívja, és a nemzetközi reklámfesztiválokon díjak özönét besöprő reklámügynökség, az idei Cannes-i Reklámfesztiválon előadó, a SuperGroup kreatív igazgatója, Brad Lewis. Október 26-27. között több mint 100 előadó elemzi majd a „MultiScreen médiafogyasztás” alapgondolata mentén a jövő trendjeit a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő eseményen.

“A BrandFestival több mint 30 szaktekintélyből álló grémiumának (trendLAB) segítségével a jelen tendenciái alapján vizsgálta a jövő marketing-kommunikációs trendjeit. A vezetőkkel folytatott beszélgetésekből számos stratégiai fontosságú terület rajzolódott ki. A demokratikus-konferenciamodell keretében szervezett találkozókon nem a konferenciákon gyakran előforduló buzzwordöket, hanem néhány nagyobb ívű és pár azonnal is érzékelhető trendet sikerült meghatározni, mely egyben az idei BrandFestival programalkotási folyamatának alapját szolgálta” – nyilatkozta Barna Tamás.

A BrandFestival-on idén is a jövőt alakító topvezetők, a gazdasági élet és a kommunikációs iparág meghatározó szereplői osztják meg a stratégiaalkotás, márkaépítés és az értékesítési folyamatok terén szerzett tapasztalataikat. Az elmúlt évek rendezvényein a majd 500 márkáról szóló, 743 előadást, közel 9000 résztvevő követte.

Hogyan lehet átlépni a fogyasztók rohamosan növekvő ingerküszöbét? Hogyan mondjuk el hatásosan a márkaüzenetet a mobil-desktop-televízió korszakában? Az idei BrandFestival-on a jelenlegi tendenciák alapján vizsgáljuk a jövő marketingkommunikációs trendjeit: a branded content-től egészen a multi-screen storytelling-ig. A rendezvény útmutatást ad a márkáknak, hogyan menjenek szembe a hagyományos online hirdetési felületeken vészesen csökkenő konverziós rátákkal, és hogy a régi push módszerek helyett milyen márkázott tartalom alapú, multiscreen reklámmegoldásokkal juttassák el üzenetüket a célközönségnek.

Közép-Európa egyik legjelentősebb márka- és vállalati stratégiai konferenciája, egyben szakmai csúcstalálkozója idén, 2017. október 26-27-én, a Budapest Music Center-ben várja mindazokat, akiknek fontos, hogy innovatív ötletekkel tartsák magukat az élmezőnyben.
(BrandTrend)