Kategória: Hír és Konferencia.

Admin kategória: Hír.

Startup konferenciára készülnek a világ több országában, bár a történések zöme ugyan San Franciscóban zajlik, a hazai startup vállalkozók mégis valós időben, az Akváriumban követhetik a legnagyobb amerikai Startup eseményt.

2009-­ben indult világhódító útjára, az Eric Ries által alapított, vállalkozás és termékfejlesztési validációs módszertan, mely napjainkra nem csupán az induló vállalkozások, hanem számos nemzetközi kis-,­ közép-­ és nagyvállalat egyik alapvető működési módszereként használnak, új termék, vagy szolgáltatás kidolgozásakor. A módszertan tapasztalatait, az új trendeket osztják meg minden év novemberében a Lean Startup Konferencián a világ legjobb szakemberei.

Idén Eric Ries mellett a Google, a GE, a Product Hunt, az Intuit, a Strategyzer, és a Dropbox képviselői is prezentálnak. Mivel a konferencia az Egyesült Államok nyugati partján kerül megrendezésre kevesen élvezhetnék élőben, ezért a Budapest Launchpad Egyesület már hármadik éve szervezi meg a rendezvény élő közvetítését.

startup

Mivel a közvetítés valós idejű, a szokatlan konferencia mindkét napján hajnal háromig hallgathatnak előadásokat a budapesti startup közösség tagjai. A rendezvény az elő közvetítésen túl a hazai startupokat, a hazánkban tartózkodó külföldi szakmabelieket, a téma iránt érdeklődő vállalkozókat, valamint a kis-, közép- és nagyvállalati szférában dolgozókat hozza össze erre a két éjszakára.

Az amerikai programon kívül a legjobb hazai előadók érdekes előadásait is meghallgathatják a résztvevők és persze a megszokott kapcsolatépítési lehetőségekkel is kiegészül a különleges program. A rendezvény november 17-én kezdődik a Design Terminál inkubátor vezetőjének előadásával az Akváriumban.
(BrandTrend)