Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A hűségprogram-tagok mindennapi fizetésekre tudják használni ALL Visa-kártyájukat, bárhol, ahol a Visa-kártyát elfogadják. Az Accor a kibocsátás során együttműködik a Visa pénzügyi és banki partnereivel Európában, Észak- és Dél-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A kártya a tagoknak a fogyasztói szokásokon alapuló testreszabott jutalomprogramot kínál, melynek keretében lehetőség van több hűségpontot szerezni, amikor a kártyát az Accor szállodákban tartózkodáskor vagy vásárláskor használják.

A kártya épít az Accor vendéglátási ökoszisztémájára, és új innovatív, digitális, elsődlegesen mobilos élményeket kínálva a szállodán kívül is megszólítja a vendégeit. A co-branded kártyák további vásárlói élményt, így új ALL-tagtoborzási lehetőséget is biztosítanak.

„A Visával kötött parnerség és az innovatív, közösen márkázott bankkártya hatalmas lökést ad az Accor számára. Az új kezdeményezés páratlan előnyöket jelent tagjainknak, emellett tovább erősíti ALL hűségprogramunk sikerét: növeli a taglétszámot, és a tagok a számukra kínált élmények és ösztönzés révén könnyebben és gyakrabban kerülnek velünk kapcsolatba. Az ALL kifejlesztése fontos mérföldkő a számunkra, és nagyon örülünk, hogy a Visában megtaláltuk a tökéletes partnert, aki osztozik szenvedélyünkben, hogy jutalmakat és elismerést kínáljunk a mindennapokban” – mondta Sébastien Bazin, az Accor elnök-vezérigazgatója.

„Örülünk, hogy az Accorral partnerségben részt vehetünk egy új hűségprogram bevezetésében. A mai digitálisan érzékeny vásárlók saját igényeikre szabott előnyöket és ajánlatokat várnak, új és különleges élményekkel. Izgalommal várom, hogyan erősíti egymást az Accor komoly szállodaipari tudása és a Visa globális hálózata és digitális képességei. Ez a kombináció rendkívül vonzó hűségprogramot és fizetési módot eredményez, amely a szállodaipar élvonalában lesz” – mondta Al Kelly, a Visa Elnök-vezérigazgatója.