Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Airline Ratings a napokban megjelentette a világ legbiztonságosabb légitársaságainak rangsorát. Az EVA AIR a harmadik megtisztelő helyet szerezte meg a rangsorban, így ismét bekerült a világ legbiztonságosabb légitársaságai közé, immár hét egymást követő évben.

Az Airline Ratings szakértői több mint 400 légitársaságot vizsgáltak meg. A rangsor felállítása során figyelembe vették a baleseti statisztikát, a flotta átlagéletkorát, az ICAO Audit meglétét, a IATA szabályoknak való megfelelést, továbbá az Európai Unió repülési fekete listáját.

Boeing-787-10-Dreamliner-EVA-Air-B-17801

Az EVA AIR az 1988-as alapítása óta nem szenvedett súlyos balesetet. Az EVA AIR büszke arra, hogy a legutóbbi felmérés alapján számos területen kiemelkedő eredményeket ért el. A tajvani légitársaság jelentős figyelmet fordít a magas színvonalú oktatásra, a biztonsági előírások betartására, melyet minden alkalmazottól megkövetelnek. Az Airline Ratings elismerte az EVA AIR elkötelezettségét a minőségi szolgáltatás iránt, melyet hét csillaggal jutalmazott.

Az EVA AIR 2022 végéig összesen 24 Dreamliner repülőgépet állít forgalomba. Négy darab B787-9-est és húsz darab 787-10-est, melyből nyolcat már átvett. Az EVA AIR célja, hogy a legsikeresebb utasközpontú, innovatív légitársaságok közé tartozzon.