Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

„Az alacsony alkoholtartalmú és alkoholmentes italok iránti kereslet megnövekedésével egy új, prémium kategóriát megalkotva lépünk a piacra a Fluére-rel, hogy elsők legyünk azok közt, akik nem csupán követni, hanem diktálni is akarják a trendet. A Fluére és az általa létrehozott új kategória felpezsdíti és kísérletezésre bátorítja a bartendereket és forradalmasítani fogja a mocktailokat. Augusztus végétől az alkoholos koktélok ízvilágához hasonló italokat élvezhetnek majd azok is, akik valamilyen okból nem fogyasztanak alkoholt” – mondta Vajda Márton, a Coca-Cola HBC Magyarország alkoholos portfóliójának vezetője, a koktélok világát újrarajzoló termék hazai bevezetése kapcsán.

Fluére_mocktail

Az új kategória bevezetését egy rendkívül összetett, nagy szakértelmet igénylő, innovatív gyártási eljárás teszi lehetővé, ami leginkább a parfümök lepárlásához hasonlít. A Fluére összetevőit – boróka, levendula, koriander és citrusok – egy réz üstben külön-külön desztillálják, az illóolajokat késztermékké alakítják, majd a házasítás technikájával kiegyensúlyozva az egyes ízjegyeket megalkotják a tökéletes, végleges egyensúlyt. Ez a különleges folyamat garantálja az ital sajátos jellegét és magas minőségét. A desztillálás során nem képződik alkohol, de az italban a természetes módon jelenlévő illóolajok létrehozzák azt az emlékezetes ízt, amely leginkább a ginre hasonlít. Ennek megfelelően, Fluére-t long drinkek összetevőjeként, tipikusan tonikkal keverve érdemes inni, de keserű és édes koktéloknak egyaránt tökéletes hozzávalója lehet a fűszeres ital.

„A Fluére egy prémium minőséget képviselő alkoholmentes párlat, amely elegáns, kifinomult megjelenésű üvegéről is felismerhető. Bevezetésével a Coca-Cola HBC Magyarország egy újabb fogyasztási alkalmat fedhet le, hiszen azoknak is megadja a koktélokra és prémium alkoholos italokra jellemző luxus érzetet, akik például autóval mennek el munka után a barátaikkal szórakozni, vagy csak mérsékelten szeretik az alkoholt, de kedvelik a minőségi koktélokat, esetleg kifejezetten absztinensek” – mondta el Haász Dömötör, a vállalat prémium alkohol brand menedzsere.

A Fluére augusztus végétől érhető el a magyarországi bárokban, hotelekben és éttermekben.