Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Paulinyi & Partners építészeti cégcsoport mára több mint 4000 építészeti projekten van túl. A tervező cégcsoport Budapesten és országosan is több kiemelt épületen dolgozik mind a magán-, mind a közszférában. Az iroda tervezői portfóliójához kapcsolódik a “Legjobb európai szabadidős építészet” díjas és a kontinens legnagyobb biodómját magába foglaló Pannon Park, a több nemzetközi és magyar fenntarthatósági díjat nyert Nordic Light irodaház, valamint a BREEAM környezettudatos épületminősítő rendszer alapján készülő Etele Plaza is. A tervezőiroda fenntartható és jövőtudatos építészeti megoldásait többszörös FIABCI, International Property Awards, CIJ Awards, Év Irodája díjjal, Budapest Építészeti Nívódíjával, illetve az International Hotel Awards díjjal tüntették ki.

A 2019 július 31-től Paulinyi & Partners néven működő mérnöki cégcsoport új szervezeti egységben tömörül, amely a vezérigazgatóra, annak helyetteseire, illetve a projektigazgatók rendszerére épül. A partneri együttműködésen alapuló cégcsoport vezérigazgatója és helyettesei: Dr. Paulinyi Gergely – elnök-vezérigazgató, Tákos Tamás – operatív vezérigazgató-helyettes és Köteles-Bíró Enikő – gazdasági vezérigazgató-helyettes. A projektigazgatóságot három szakmai vezető jegyzi:  Fábián László – alapító partner és projektigazgató építész, Vámossy István –  alapító partner, projektigazgató építész és Burián Gergő – projektigazgató építész. A projektigazgatók mellett a projektvezető építészek, valamint a cégcsoport teljes közössége fontos szereplői a tervezési folyamatnak.

Paulinyi_and_Partners_szlogen

A közel 60 fős Paulinyi & Partners cégcsoport vezetője Dr. Paulinyi Gergely kiemelte: “A jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a kollégák közötti együttműködés és oktatás támogatására, hiszen a partnerség nem kizárólag megrendelőinknek szól, hanem cégen belül is az egyik legfontosabb értékünk.” Erre a gondolatra épül a cégcsoport új missziója is: “Fenntarthatóság, partnerség, tapasztalat – a ma építészeitől a holnap generációinak.”

A megújult arculatot tükrözi a Paulinyi & Partners weboldala is, amelyen keresztül folyamatosan követhetők a beruházásokkal kapcsolatos legfrissebb hírek és az iparági aktualitások. A cégcsoport víziója is a fenti értékhez kapcsolódik: célja, hogy 2025-re Magyarország és a régió egyik legstabilabb és leginnovatívabb tervezőirodájává váljon, amelyet maximális partneri együttműködéssel és a fenntartható fejlődésért való elkötelezett munkával valósít meg.