Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Két tapasztalt ügyvéd csatlakozott júliusban a Kapolyi Ügyvédi Irodához. Dr. Ferenczy Balázs közel 30 év tapasztalttal rendelkezik a jogi pályán, pályafutását jogi előadóként kezdte a Magyar Hitel Bank Rt.-nél 1992-ben, ezt követően 1996-tól a Crédit Lyonnais Bank Magyarország Rt. jogtanácsosa volt. 1998-ban meghívást kapott a Gide Loyrette Nouel, párizsi székhelyű nemzetközi ügyvédi irodához, ahol a Local Partnerként a Banking & Finance Team-et vezette 2010-ig. 2010 és 2013 között saját ügyvédi irodájában dolgozott, majd 2013 novemberétől  a hazai mobilfizetési szektor piacvezető technológiai szolgáltatója, a Cellum Csoport jogi igazgatói feladatait látta el 2019 januárjáig.

Dr. Rada Mátyás a DLA Piper ingatlanjogi csoportjában alkalmazott ügyvédként, korábban 2012-től 2016-ig a Külgazdasági és Külügyminisztériumban jogi referensként dolgozott. 2016-ban a Chicagói Főkonzulátuson teljesített külszolgálatot konzulként és magyar közösségi diplomataként. Júliustól a Kapolyi Ügyvédi Iroda ingatlanjogi és társasági jogi csoportjaiban lát el feladatokat.

kapolyi_arculat

Az iroda a magyar jogi piacon ritkán látott arculatváltáson is átesett: nem csak a logója és az arculati elemei, de a honlapja és irodája is megújult. „Vezető hazai ügyvédi irodaként nekünk is lépést kell tartanunk a piaccal és a folyamatos változással, mely a gazdasági környezetet jellemzi. Szeretnénk, ha a változás és a modernitás nem csak a szemléletünkben és az idei 6 fős bővülésünkben, hanem a külsőnkben is megmutatkozna – ezért tartottuk fontosnak, hogy az arculatunk is megújuljon” – mondta el dr. Kapolyi József, az iroda alapító partnere.