Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Teljesen megújult a Várnegyed szomszédságában fekvő Mercure Budapest Buda. Két új hotelmárka – a Mercure és az ibis – kap helyet az új épületben, amely régóta Budapest turisztikai térképének része. A vendégeket 400 modern, csendes és kényelmes szoba, összesen 800 m2 alapterületű konferenciatermekkel rendelkező üzleti szolgáltatás, valamint étterem és bár várja.

A Várnegyed közelében elhelyezkedő Mercure Budapest Castle Hill és ibis Budapest Castle Hill hotel augusztustól várja első vendégeit. Az építészet rajongóinak nagyszerű lehetőség, hogy a combo szálloda néhány percnyi sétára terül el a helyi történelmi nevezetességektől.

Ibis-Comfort with view

Lengyelország vezető szállodacsoportja, az Accor márkáit a régióban képviselő Orbis tulajdonában lévő Mercure Budapest Buda a főváros szállodatérképének régóta meghatározó szereplője. Augusztustól a hotel ad otthont az Accor csoport két márkájának, a Mercure-nak és az ibis-nek. Az új épület így az üzleti céllal érkező és a megfizethető szállást kereső vendégek számára is elérhetővé válik. Az ibis Budapest Castle Hill 150 szobát, a Mercure Budapest Castle Hill pedig további 250 modern, kényelmes szobát kínál az utazóknak.

Mercure_Ibis_Castle_hill-A la carte

„A szálloda felújításakor elsősorban a város jellegzetességei, illetve Budapest színes, élénk utcái inspiráltak minket. Ennek eredménye a klasszikus elegancia és a nyüzsgő utcák ötvözete, amely – erős színekkel és graffitikkel díszítve – tökéletesen mutatja be a magyar főváros életérzését” – mondta Sabina Bartyzel area manager.