Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Rézangyal esetében a kivételes ízvilág a készítés technológiájára, vagyis a házasításra vezethető vissza.  Ez az eljárás a legösszetettebb karakterrel rendelkező és legkiemelkedőbb minőségű tételek létrehozásának módja.

Az újonnan bevezetett prémiumkollekció tagjai nagy műgonddal válogatott tételekből állnak össze. „Ezeket, az akár különböző eljárással készített pálinkákat egyenként bíráltuk, majd osztályoztuk a legfőbb jegyek és karakterek mentén, végül pedig felvázoltuk ezek íztérképét. A prémium kollekció tagjait ezen bírálatok mentén választottuk ki úgy, hogy az adott gyümölcsre jellemző íz- és illatkarakterek összeadódó értékei minden egyes üvegben tökéletes harmóniát alkotva találjanak egymásra.  Találkozik bennük hazánk legelismertebb pálinkamestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok, nem utolsó sorban az a töretlen kísérletező kedv, amelynek végeredménye minden üvegben megtalálható” – fogalmazott Márton András, a Rézangyal blendmestere.

small_rezangyal_1

„A prémiumkollekció tagjait a már jól ismert Rézangyal üvegek átlátszó verziójába töltöttük, amelyeknek az új, anyagában fa hatású címkéje nem csupán a természetközeliségre rímel, hanem visszavezeti a fogyasztót oda, ahonnan a pálinka alapanyaga is érkezik, a gyümölcsfához” – véli Haász Dömötör, a Rézangyal brandmenedzsere.

small_rezangyal_4

„A 2019-es évben egy alapos tervezés gyümölcse érik be: első lépésben új köntösbe bújtattuk a közismert „Classic” üvegeket és racionalizáltuk az alap termékportfóliót. Most pedig egy olyan kategóriában állítjuk fel az új mércét, amelyben a Rézangyal márka korábban még nem volt jelen. Ez pedig nem más, mint a top prémium szegmens” – tette hozzá a brandmenedzser.