Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Hilton Garden Inn 2019. június 18-án megnyitotta első szállodáját Magyarországon Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven. A Hilton Garden Inn Budapest City Centre mindössze néhány lépésre fekszik az Operaháztól és a Szent István Bazilikától, ideális helyszín a város legnevezetesebb pontjait felfedezni kívánó utazóknak.

„Nem meglepő, hogy a festői szépségű látványokban és termálfürdőkben gazdag Budapestre 2018 első felében rekordszámú, 1,7 millió ember látogatott el – mondta Simon Vincent, a Hilton Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régiójának elnök-vezérigazgatója. – A Hilton 100. évfordulóját ünnepelve büszkék vagyunk arra, hogy megnyitottuk a Hilton Garden Inn Budapest szállodát a magyar főváros szívében.”

HiltonGardenInnBudapest_Opening

„A Hilton Garden Inn Budapest City Centre megnyitásával egy újabb piacra lép be a hotellánc, melynek idei évét a gyors globális terjeszkedés határozza meg” – mondta John Greenleaf, a Hilton Garden Inn globális vezetője. „A történelmi város szívében található elegáns, ugyanakkor elérhető árú szálláshely népszerű választás lesz majd Európa egyik legnépszerűbb utazási célpontjának egyre növekvő számú látogatói között.”

A Hilton Garden Inn City Centre három modern rendezvényteremmel rendelkezik, amelyek közül a legnagyobb 100 fő befogadására képes. A hotel különleges külső helyszínei közül a tetőterasz lehetőséget nyújt a vendégek számára, hogy a város látképében gyönyörködhessenek.

A Hilton Garden Inn Budapest City Center tagja a Hilton Honors díjnyertes hűségprogramjának. Azok a tagok, akik közvetlenül foglalnak, azonnali kedvezményekben részesülnek, mint például a rugalmas fizetés, mely során hűségpontjaik és pénz szinte bármely kombinációjával fizethetik ki szobájukat.