Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

2019-ben egyértelműen Törökország a magyarországi TUI-utasok kedvenc úti célja. Első saját, Budapestről Antalyába induló charterjáratával jelentősen növelte Törökországban nyaraló utasai számát.

„A szállodák kiváló minőségének és a verhetetlen ár-érték aránynak köszönhetően a Törökországba utazó vendégeink maradéktalanul elégedettek a kínálattal” – mondja Michael Lettner, a TUI Ausztria közép-kelet-európai értékesítési üzletágának vezetője.

A TUI a nyári főszezonban hetente egyszer saját charterjáratot indít Budapestről Antalyába. A magyar TUI-utasok így 2019. június 14-étől minden pénteken három óra alatt eljuthatnak a kedvelt törökországi üdülőhelyre. „Ez az első alkalom, hogy saját charterjáratot indítunk Budapestről – a nagy érdeklődés azt igazolja, hogy jó döntést hoztunk” – hangsúlyozza Michael Lettner. A TUI bármely repülőgépes utazásának foglalása esetén 20 kilogramm csomag benne van az utazás árában. Az útvonalon Airbus A320 típusú repülőgép közlekedik. A gép 18:30-kor száll fel Budapestről és menetrend szerint Antalyában 22:00-kor landol. Antalyából 16:00-kor száll fel és 17:30-kor landol a járat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

il004447

A magyarországi vendégek különösen szeretik a TUI Magic Life Club all inclusive ajánlatait, ahol családok, párok és egyedül utazók is számos sportolási és szórakozási lehetőség közül választhatnak anélkül, hogy ezért felárat kellene fizetniük. Mindegy, hogy valaki a vízi sportokat kedveli, tenisz- vagy kerékpárrajongó, itt minden utazó megtalálja a számára ideális programkínálatot.

Nyaralás egy modern, jó színvonalú, de egyben költségkímélő szállodában – így foglalható össze egyre több vendég kívánsága. Erre a legalkalmasabbak a Sueno klubok, ahol kedvező árakkal,all inclusive ellátással, változatos sportprogramokkal és szórakozási lehetőségekkel várják a nyaralókat. „Kedvező árú kínálatunknál is az ár-érték arány és az elégedett utasok számítanak elsősorban. Magyar utasaink nagyon jól fogadták a Sueno klubok ajánlatait” – fogalmaz Michael Lettner.