Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Budapest Week Publishing idén 26. alkalommal rendezte meg díjátadó Gáláját, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeseit, szállodásait, és szolgáltatóit díjazták. Idén a szakmai zsűri 15 szakembernek ítélt oda különdíjat, négyen pedig különleges elismerésben részesültek. Árvai Zoltán, a Danubius Hotels Group munkatársa, aki több mint tíz évig vezette a Hilton Budapest szállodát, 2019. márciusától pedig a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Arena szállodaigazgatója – az „Év Budapesti Szállodása” díjat vehette át.

A díj átadásakor a szakmai zsűri kiemelte Árvai Zoltán elmúlt tíz éves sikeres szállodaigazgatói munkáját, a Danubius Hotel Zrt. tulajdonában lévő Hilton Budapest hotel vezetése alatt elért eredményeit, valamint a Hiltonban általa koordinált négy éven át tartó felújítást, amely a szálloda történetének legátfogóbb megújulása volt.

BOB_DHGcsapat

 „Nagyon megtisztelő az elismerés. Hihetetlenül izgalmas időszak van mögöttem a Hilton négy évig tartó felújítási időszakával. A szálloda a pincétől a padlásig új, egységes külsőt kapott, ami hatalmas büszkeség az egész Danubius csapat számára. Egyszerre kellett a felújítást vezényelni és a tőlünk elvárt magas minőségben üzemeltetni a szállodát. Az építészekkel, belsőépítészekkel, műszaki kollégákkal történő egyeztetés időben is nagy szervezést igényelt, sokszor két munkanapot is lefoglalt a hétből, így ezt is menedzselni kellett. Ez az időszak új ismeretekben, tudásban rengeteget adott, vezetőként is nagyon sokat tanultam. Igazi csapatmunkát, széles látókört, problémamegoldást igényeltek mindannyiunktól az elmúlt évek. A Danubius vezetése mellett, Hilton szállodaként, a Hilton vezetésével is folyamatosan egyeztetni kellett az újításokról” – mondta el a szakember. „A legnagyobb kihívást a kettősség jelentette. A felújítás adta megoldási igények és nehézségek voltak a mérleg egyik oldalán, a másikon pedig a változatlan magas minőségi színvonal megtartása, úgy, hogy alapvető funkciókat, a bejáratot, a recepciót, a bárt áthelyeztük, megújítottuk az éttermünket és a cél az volt, hogy a vendégeink ne érezzék meg ezt. Szakmailag számomra egy nagyon nagy lehetőség volt ez, hiszen létrehozhattunk egy komplex, egységes, a legmodernebb technikával felszerelt szállodát, amely a vendégeknek és munkatársaknak is tetszik. Úgy érzem a díjjal azt értékelte a szakmai zsűri, hogy a fizikai megújulás mellett, a Hilton előírásoknak is végig meg tudtunk felelni és a régió Top 15 Hilton szállodája között tudtunk maradni a felújítás teljes időszaka alatt.”

Árvai Zoltán 2019. márciusától két Danubius szálloda, a Hotel Hungaria City Center és a Danubius Hotel Aréna szállodaigazgatójaként folytatja karrierjét.

„Ahogyan a Best of Budapest Award zsűrije is fogalmazott, a közeljövőben ismét láthat a szakma ütvefúróval a kezemben. Feladatom, hogy a két szálloda felújítását a csapattal előkészítsük és a piaci elvárásoknak megfelelő 4 csillagos szállodakoncepciót hozzunk létre. Nagy a kihívás megint, a Hotel Hungaria City Center Magyarország legnagyobb szállodája. A két szállodával összesen 878 szobáért felelek. És két csapat menedzselése is izgalmas vezetői feladat” – mondta el Árvai Zoltán.

A Danubius Hotels Group kötelékébe tartozó Hilton Budapest a Best 5 Star Hotels, a Gundel étterem a Best Fine Dining Restaurants kategóriában került díjazásra, míg a Danubius Health Spa Resort Bük a Best Countryside Hotel kategóriában került díjazásra a Best of Budapest & Hungary gáláján.