Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A SUHANJ! Alapítvány 2012-ben indította végtaghiánnyal született gyermekek számára szervezett úszásprogramját Pásztory Dóra kétszeres paralimpikon bajnok vezetésével. A személyre szabott, egyéni vízi fejlesztésben jelenleg 20 végtaghiányos, értelmi sérült vagy autista gyermek vesz részt Vados Bence szakedző vezetésével. A program és Bence nem csupán a sport szeretetét viszi a gyermekek hétköznapjaiba. Az úszáson keresztül segítenek a gyermekek számára önmaguk elfogadásban, és hogy ne érezzék másnak magukat társaikhoz képest.

„A SUHANJ! büszke arra, hogy immár hatéves programját a jövőben az Iron Swim szakmai támogatásával folytatja. Az együttműködés alapja, hogy egyetértünk abban, a mozgás öröme mindenkié” – emelte ki Kovács Patrícia, a SUHANJ! Alapítvány társalapítója.

1.

Hosszú Katinka 2018 augusztusában alapította új klubját Iron Swim néven, amelyben több mint 100 gyermek lépeget előre a versenyúszó pályafutás izgalmas útján, az Iron Swim School úszóiskolában pedig még többen ismerkednek a sportág alapjaival, hogy a későbbiekben akár a verseny-, akár a szabadidősport területén folytassák a saját egyéni céljaiknak megfelelően.

2.

 „A víz és az úszás szeretete már gyermekkoromban is meghatározó volt az életemben. Annyi örömet adott nekem a sport és a mozgás, hogy célul tűztem ki: szeretném, ha ez az élmény minél több emberhez eljutna – mondta Hosszú Katinka, az Iron Swim tulajdonosa. – Nagyon örülök a SUHANJ! és az Iron Swim együttműködésének, mert így klubunk szakmai hátterével támogathatjuk az alapítvány céljait, amelyek, nyugodtan kijelenthetem, közös célok.”
(BrandTrend)