Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Bár évek óta megkövülten nézzük az amerikai Black Friday-k olcsó tévékért verekedős képeit, itthon is egyre jobban megveti a lábát ez az akció. November elején már szembejönnek a hirdetések a november végi extra árakról, sokan készülnek úgy, hogy ezen a napon mindent beszereznek karácsonyra. Nálunk jellemzően a webáruházak élnek ezzel a lehetőséggel, ők nyújtanak további kedvezményeket az üzleteknél egyébként is alacsonyabb áraik mellé. Lássuk, mik voltak az utóbbi évek slágertermékei és -szolgáltatásai a Bónusz Brigádon.

A Bónusz Brigád három kategóriában kínál kedvezményeket: utazások, szolgáltatások és termékek kaphatók alacsony árakon.

blackfriday3

Ami az utazásokat illeti, míg 2016-ban a legtöbben keszthelyi wellnessezést vettek a Fekete Pénteken, addig tavaly Egerszalók volt a fő célpont – ide is 3 napos wellness-fürdőzéssel egybekötött pihenést vásároltak a legtöbben ezen a napon. Tavaly – talán már karácsonyfa alá vásárolva – a második legnépszerűbb Black Friday-n vett utazás a fa lombjai között töltött páros pihenés volt, harmadik helyen visegrádi wellnessezés végzett.

Jellemzően rövid, kétéjszakás pihenéseket vásároltak azok, akik élni akartak a legjobb Black Friday kedvezményekkel.

Élmények, programötletek – sokan keresik fel ezért a Bónusz Brigádot: a GKI Digitallal készült közös felmérés szerint minden harmadik ember ötleteket keres a szabadideje eltöltésére, minden ötödik ember konkrét programot keres, 32 százalék új dolgokat akar kipróbálni, ezért válogat az ajánlatok között.

blackfriday1

Két évvel ezelőtt ezen a novemberi pénteken legtöbben videójáték múzeumba és sétahajózni vágytak, tavaly a Dream Land tükörlabirintusra és az Ice bárra voltak legtöbben kíváncsiak – láthatóan különleges élményeket keresnek az emberek ekkor is. Az 5D és 8D mozik és a különleges szabadulószobák is nagyon népszerűek ekkor. „Ezeken a napokon még több kedvezményt adunk, és lesznek olyan ajánlatok is, amelyek egész évben nem elérhetők csak ezeken a napokon. Illetve vannak olyan partnereink, akik kifejezetten a Black Friday-re kínálnak ajánlatot vásárlóink részére” – mondja Kaprinay Zoltán alapító.

blackfriday2

Az amerikai Black Friday alapvetően termékek akcióival indult: innen származnak a világot évről évre bejáró képek, amikor sorok kígyóznak már előző éjjel az akciót kínáló üzletek előtt, amikor parkolóhelyért ordibálnak emberek és összevesznek, hogy ki tette rá a kezét előbb a plazmatévére.

Tavaly a legnépszerűbb Black Friday termékek a kaparós világtérkép, a LED izzósorok, fényfüzérek voltak. Érdekes, hogy 2016-ban ugyanezekből a termékekből vették a legtöbbet, nem volt változás a vásárlók választásában. Szezonális termékként a műfenyőből is sok fogyott, ez a termék is előkelő helyen végzett az eladások számát tekintve.
(BrandTrend)