Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Másfél évtizedes fennállását ünnepli a kika budaörsi áruháza, mely 2003 októberi nyitásakor a legnagyobb lakberendezési üzletnek számított Magyarországon közel 40 ezer négyzetméternyi alapterületével, 350 ingyenes parkolóval. A budaörsi áruház 135 fő számára jelent már 15 éve stabil munkahelyet – írják.

kika_budaors_01

Mintegy 200 különböző szekrény, több mint 270 ülőgarnitúra, közel 50 konyha- és étkezőbútor, 30 hálószoba, 50 ágy, 45 fürdőszoba és 38 előszobabútor csábítja vásárlásra az eladótérben az érdeklődőket, amelyeket a nyitáskor még újdonságnak számító panorámaliftből is megcsodálhatnak a vásárlók. A berendezett mintaotthonok modelljéül eleinte a kisebb alapterületű panellakások szolgáltak. Az évek során folyamatosan nőtt a design- és egyedi igényekre szabható bútorok aránya a termékkínálatban.

Most, 2018-ban már közel 50.000 különböző termék – köztük számos exkluzív bőrgarnitúra, designer konyhabútor és személyre szabható gardróbrendszer – várja, hogy segítségükkel klasszikus, modern vagy épp bohém otthont varázsoljunk.

kika_budaors_02

A kerek évforduló alkalmából a kika minden 15. vásárlója visszakapja vásárlása értékét ajándékkártyán. Az akció november 17-18. között él, országszerte mind a hat kika áruházában. Érdemes tehát ellátogatni a hétvégén valamelyik üzletbe akár az adventi dekorációt keresők, akár az otthonukat berendezni vágyók számára.
(BrandTrend)