Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

5%-os növekedést ért el 2018 első negyedévében a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. autóflottájának mérete a három hónappal ezelőtti eredményhez képest. A vállalat továbbá egy újfajta analitikus flottavizsgálattal várja ügyfeleit Blue Fleet Audit néven, mely a flották üzemeltetési költségeit és a károsanyag-kibocsátását hivatott csökkenteni.

„Passion for mobility szlogenünk kiválóan összegzi a Business Lease ügyfélközpontú filozófiáját, és nem titok, hogy ez a kulcsa a cég folyamatos stabilitásának is, hiszen ennek a szemléletnek köszönhetően sikerült egy erős bizalmi alapokra épülő, tartós kapcsolatrendszert kialakítani ügyfeleinkkel és partnereinkkel Magyarországon is” – mondta Trybek Gábor, a Business Lease Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója. „Legyen szó személyre szabott vezetéstechnikai képzésről, egyedi logisztikai megoldásokról, vagy akár az új költségcsökkentő Blue Fleet Audit szolgáltatásunkról, minden innovációnk célja ügyfeleink további elégedettsége, és stabil működésünk biztosítása.”

A Blue Fleet Audit célja, hogy az ügyfelek egyszerre csökkenthessék flottájuk üzemeletetési összköltségét (TCO), valamint a járművek károsanyag-kibocsátását (CO2) is, a mobilitási igények figyelembe vételével. A Blue Fleet Audit során egy teljeskörű, valós adatokon alapuló adatbányászatot követően kiértékelik az eredményeket, és egy optimalizált arányt javasolnak a flotta benzin, dízel, hibrid és elektromos meghajtásának megoszlására, mellyel az ügyfelek jelentős összeget takaríthatnak meg és jobban kímélhetik környezetüket is.

Trybek Gabor

„Blue Fleet Audit szolgáltatásunk leginkább a felső vezetők körében népszerű, hiszen az adatok összegzése során mindent jól átláthatóan számszerűsítünk, hogy a számukra legoptimálisabb megoldást választhassák a TCO csökkentésére és a károsanyag-kibocsátás minimalizálására. Ráadásul ezt a szolgáltatásunkat a már 10 autós flottával rendelkező cégek is igénybe vehetik” – mondta Trybek Gábor. „A Business Lease Európában 26 évvel ezelőtt lépett a flottapiacra valódi alternatívaként és a korát megelőzve olyan egyéni és egyedi megoldásokat kínált mindig is, amelyek azelőtt nem voltak elérhetőek. A jól bevált, több mint negyed évszázados receptet alkalmazzuk Magyarországon is, vagyis mindig egyéni, cégreszabható innovációkkal járulunk hozzá ügyfeleink sikereihez, és ezáltal a stabilitásunk megőrzéséhez” – foglalta össze.
(BrandTrend)