Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A csokoládét és a WHOPPER-t szinte mindenki imádja, együtt azonban nehéz őket elképzelni. Vagy mégsem? A BURGER KING szerint semmi nem lehetetlen, ezért megalkották a csokoládéból és kandírozott finomságokból készített WHOPPER-t, amelynek kampánya már el is indult az étterem online csatornáin.

A szendvicsben a csokis piskótából készült zsemlét tűzön grillezett csokiszelet, kandírozott vérnarancs szeletek, fehér csokoládés karikák, tejcsokoládés forgácsok töltik meg belülről, ezekre jön még a málnaszósz és a lágy vaníliakrém.

A hagyományos desszertjeink mellett igazi nehézbombázó lehet a Chocolate WHOPPER, bízunk benne, hogy a magyar közönség is ráharap erre a szokatlan újdonságra” – mondta el Makkay János, a BURGER KING marketing és értékesítési igazgatója.

Bár a BURGER KING szeret újítani, az ikonikus WHOPPER szendvics csokoládés változatának bejelentése nem más, mint áprilisi tréfa. Nem kerül fel a menüre Csokoládés WHOPPER®, a szendvics a BURGER KING áprilisi tréfája.

A hétvégén több országban, köztük Magyarországon is ezzel a szokatlan kreációval viccelte meg rajongóit az étteremlánc Bolondok Napja alkalmából. Az online tréfa-kampány után a BURGER KING Hungary Facebook oldalán elindult egy beszélgetés arról, mit gondolnának a magyar WHOPPER rajongók az édes verzióról.
(BrandTrend)