Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az IMMOFINANZ bevezeti a hazai piacon a myhive nemzetközi irodamárkáját és öt modern budapesti irodaépületében megvalósítja az új koncepciót. Az átalakítás a Greenpoint 7 és a Haller Gardens esetében már megtörtént, így azok már myhive Greenpoint 7 és myhive Haller Gardens néven működnek. A beruházás során az infrastruktúrát továbbfejlesztve a kapcsolatépítés ösztönzésére törekedve bővítették ki az ingatlanok közös tereiben elérhető szolgáltatások körét.

myhive

A terveknek megfelelően a myhive koncepciót az Átrium Parkra is kiterjesztik, amelynek neve így myhive Átrium Parkra változik, a Globe 13 és az Xenter 13 épületek az átalakítás után myhive Thirteen néven működnek tovább.

„A myhive nemzetközi irodamárkánk neve egyet jelent a barátságos légkörrel, a figyelmes személyzettel, a szállodák inspirálta hangulattal, valamint azokkal a szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal, amelyek révén a bérlők még inkább a munkájukra összpontosíthatnak, és az új munkatársak keresésekor is vonzó munkaadóként léphetnek fel a piacon. A barátságos hangulat és az infrastruktúra nem csupán a mindennapi munkát ösztönzi, de inspirálhatja a bérlők közötti kommunikációt is, és segíthet egy aktív közösség létrehozásában” – nyilatkozta Christian Traunfellner, az IMMOFINANZ vagyonkezelésért felelős vezetője. „A márkát első lépésben hat ország 20 IMMOFINANZ irodaházában vezetjük be: Ausztriában, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Magyarországon. Az átalakulás nagyrészt már lezajlott.”

myhive2

„Nagyon örülünk, hogy helyi portfóliónk öt irodaépületét is kiválasztották a myhive márka bevezetésére. A térségben Lengyelország mellett Magyarországon és Romániában alakítjuk ki a legtöbb myhive helyszínt az első lépésben. Az IMMOFINANZ új koncepciója teljes mértékben a bérlők és munkavállalóik igényeit és elvárásait szolgálja. A jövőbeni myhive épületeknél a jó megközelíthetőség, a hatékony infrastruktúra és a nagyfokú rugalmasság is fontos feltétel” – tette hozzá Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi működésért felelős vezetője.
(BrandTrend)