Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Emirates elindította az Athénon keresztül naponta közlekedő járatát Newark és Dubaj között. Az USA és Görögország közötti útvonal megnyitásával kizárólag az Emirates nyújt egész évben naponta közlekedő szolgáltatást a két ország között.

Newark az Emirates 12. államokbeli célállomása, amely a Dubajt és a John F. Kennedy Nemzetközi Repülőteret összekötő, naponta négyszer közlekedő járatot kiegészítve szolgálja ki az USA ezen területét. A Newarkból és Dubajból induló utasok számára lehetővé válik, hogy Athénban fejezzék be útjukat, vagy folytassák a repülést a végső célállomásra.

Emirates Route Launch at Newark Liberty

„Ez az új útvonal Európa egyik legnagyobb fővárosán keresztül köti össze Amerika legnagyobb nagyvárosi területeit és Dubajt” – mondta el Hubert Frach, az Emirates nyugati kereskedelmi működésért felelős alelnöke. „Az egész évben naponta közlekedő járat elindítása lehetővé teszi számunkra, hogy utasainknak egy más légitársaságok által mellőzött útvonalon kínálhassuk az Emirates egyedülálló termékét és díjnyertes szolgáltatását. Úgy véljük, hogy a járatra magas lesz az igény, valamint erősíti az üzleti, a kulturális és a szabadidős kapcsolatokat az Atlanti-óceán két partja között.”
(BrandTrend)