Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A kis- és nagykereskedelmi élelmiszerláncok polcain már egy ideje megtalálható csokoládés és gyümölcsös zabszelet után egy banános ízesítésű termékváltozatot jelentett be a Cornexi.

A vállalat, a zabszelet portfóliójának bővítését a piaci folyamatok, mint a szelet kategória 10%-os növekedése, a fogyasztók visszajelzései, egyúttal a zab alapú termékek iránti kereslet növekedése, valamint a Cornexi kiegyensúlyozott és változatos étkezés melletti állásfoglalása indokolja.

cornexi_bananos_kakaos

Az új, banános zabszelet – a gyümölcsös és a csokoládés változathoz hasonlóan – magas zabpehely tartalommal készül, így gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. B-vitamin, cink, magnézium és vas tartalma mellett jelentős fehérjeforrás. Magas rosttartalmú, lassítja az emésztési folyamatokat és támogatja a diétát, ezért bátran ajánlható az aktív életmódot folytatóknak és a természetes, tápláló étkezés elkötelezettjei számára is.

A termékbevezetéssel egy időben bejelentették, hogy 2017 márciusában további hat új, instant zabkása ízzel jelentkeznek, amelyek közül kettő is hozzáadott cukor nélkül készül.

„Célunk, hogy igényes, magas minőségű, a legújabb fogyasztói irányzatoknak megfelelő termékeket gyártsunk, és ezeket elérhető áron juttassuk el a vásárlóinkhoz. Terveink szerint folyamatosan olyan termékinnovációkkal állunk elő, amelyek hazai- és nemzetközi szinten is megállják a helyüket” – mondta a termékbevezetés kapcsán a Szőke Imola, a Cornexi key account managere.
(BrandTrend)