Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az HMD Global bemutatta a Nokia okostelefonok új generációját, amely az egész készülékcsaládra jellemző új dizájnt, kiemelkedő minőséget és magasfokú felhasználói élményt kínál. A régóta várt, globális termékportfólióban három új okostelefon található: a nagy teljesítménnyel, masszív és prémium kialakítással, valamint magával ragadó szórakozási funkciókkal rendelkező, új Nokia 6, a kézbe tökéletesen illeszkedő, elegáns Nokia 5 és a Nokia 3, amely kedvező áron kiemelkedő minőséget nyújt.

Nokia 3310 range

Az új Nokia okostelefonok mindegyike Android™ Nougat rendszert futtat és naprakész, egyszerű és biztonságos használatot garantál, valamint elérhetővé válik a készülékeken a Google Asszisztens. Egy modern klasszikus, a legendás Nokia 3310 újjászületve, dizájnját tekintve egy korszerű változtatással kiegészülve tér vissza.

Nokia 6_range

A most bejelentett termékcsalád azt a szemléletet tükrözi, amely szerint nem csak a felsőkategóriás készülékek esetében kell hozzáférést biztosítani a kiváló minőségű megoldásokhoz, hanem minden fogyasztó számára elérhetővé kell tenni azokat. A gondos kialakítás mellett, amely a hangsúlyt arra helyezi, hogy minden szinten tovább fejlessze az okostelefon élményt, a műszaki alkatrészeket nagy odafigyeléssel tervezték és integrálták a telefonok kialakításakor, hogy a felhasználók a mindennapi életben a lehető legjobban kihasználhassák a készülékek előnyeit. A Nokia telefonok fémjelezte minőségen, egyszerűségen és megbízhatóságon alapuló örökségből merítve, a termékcsalád a rajongók új generációjának készült.

Nokia 5_range

A teljes Android rendszer biztosításával a felhasználók egy egyszerű, letisztult és megbízható élményt kapnak. A legújabb Google szolgáltatásokkal csakúgy, mint a havi biztonsági frissítésekkel, a Nokia okostelefonok naprakészek, biztonságosak és megbízhatóság jellemzi őket. Az új Nokia készülékek a Google legújabb megoldásával, a Google Asszisztenssel is rendelkeznek, ami tovább növeli az Android felhasználói élményt. Együttműködésünknek köszönhetően a Google Asszisztens integrált, ami lehetővé teszi az egyszerű párbeszédet vele a Nokia okostelefonokon.

Nokia 3_range

Emellett a világhírű játék, a Snake új verziója a Messengerben lesz elérhető a Facebook Instant Games keresztplatform megoldás részeként. Az új, ingyenes Snake-et úgy fejlesztették ki, hogy akár a baráti társaságokkal együtt is lehessen játszani, így még többen lelik majd örömüket benne, mint korábban.
(BrandTrend)