Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Bridgestone defekttűrő abroncsaival szerelve kerül forgalomba a LEXUS két, várhatóan az idén megjelenő modellje, az LC500 valamint az LC500h szupersportkocsi. Az új japán sportkupék számára a defekttűrő abroncsok több tulajdonsága is kifejezetten előnyös lesz: fokozott biztonságot nyújtanak majd a vezetőknek a defektekkel szemben, megerősített oldalfaluknak köszönhetően pedig hatékonyabban viszik majd át az egyedi sportautók kiemelkedő, több száz lóerős teljesítményét az útfelületre.

A Lexus LC500 és LC500h sportkupéit avantgarde formavilág, kiemelkedő kényelem és belső luxus, valamint páratlan dinamizmus jellemzi. Habár a hybrid meghajtású LC500h és a belsőégésű motorral szerelt LC500 eltérő vezetési élményt kínál, a két kocsi egy valamiben megegyezik: mindkettő kevesebb, mint 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre.

A Lexus és a Bridgestone megállapodása értelmében e két autó a Bridgestone defekttűrő gumiabroncsaival – POTENZA S001L RFT és TURANZA T005 RFT – kerül majd forgalomba.

Lexus_Bridgestone

A Bridgestone defekttűrő abroncsokkal defekt vagy nyomáscsökkenés után még további 80 kilométert is megtehetnek a gépjárművezetők akár 80 km/h-s sebességgel haladva, így könnyen eljuthatnak a legközelebbi szervizig. A gumiabroncsok egyszerre biztosítják a vezető számára a megbízható kontrollt és a luxus élményt nyújtó futást. A sérült gumiabroncs nem veszélyezteti a biztonságos utazást, mivel a vezető meg tudja őrizni uralmát a gépjármű felett, az autó kormányozható marad. Az defekttűrő gumiabroncsok a járművek összsúlyának csökkentését is elősegítik, ugyanis nincs szükség pótkerékre.
(BrandTrend)