Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Emirates Dubaj és Doha között közlekedő járata 1 óra 20 perc alatt teszi meg a 379 kilométeres utat, a visszautat pedig 1 óra 10 perc alatt. Ezzel az Emirates lett a világ legrövidebb A380-as járatának működtetője.

Vízágyúkkal, kulcsfontosságú tisztségviselők és a kereskedelmi szakma képviselőinek jelenlétében köszöntötték az Emirates A380-asának érkezését a Hamad Nemzetközi Repülőtéren csütörtökön. A Dubajból érkező gép fedélzetén Adil Al Ghaith, az Emirates Öböl-menti térségi, közel-keleti, és iráni kereskedelmi szervezetének alelnöke az Egyesült Arab Emirátusok üzleti közösségének több prominens tagjával ült.

emirates-a380_2

Az EK 841-es számú járat 7 óra 45-kor indul Dubajból, Dohába pedig 8 óra 5 perckor érkezik. A visszaútra az EK 842-es járat Dohából 9 óra 50 perckor indul és 12 órára ér Dubajba. Az A380-as járat menetrendjének köszönhetően a Dohából érkező és a népszerű desztinációk, így például New York, London, Frankfurt, Manchester, Düsseldorf, Milánó, Párizs, Róma, vagy Amszterdam felé tartó utasok részesei lehetnek az A380- élménynek és az A380-asokkal kiszolgált desztinációk szélesebb körű kínálatából választhatnak.

Az Emirates folyamatosan növeli jelenlétét Dohában. Kilenc, naponta közlekedő járatával ez a legjobban kiszolgált útvonal a légitársaság hálózatában. A Dubaj és Doha közötti utasforgalom jelentős: az elmúlt öt évben az Emirates több, mint 3,7 millió utast szállított a két város között.

Az Emirates Dohát kiszolgáló A380-asa háromosztályos konfigurációval működik, az Economy osztály 429 komfortos üléssel, a Business osztály 76 síkágyas üléssel, és 14 First osztály Private kabinnal.
(BrandTrend)