Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A Makespace által kínált tárolási szolgáltatás segítségével bedobozolhatjuk az olyan átmenetileg feleslegessé vált dolgainkat, mint a téli ruháink, hosszú évekig tárolandó irataink, szezonon kívüli sportfelszereléseink, gyűjteményeink, vagy akár ideiglenesen raktározandó bútoraink, nagyobb tárgyaink. A dobozokat a Makespace munkatársai egy saját komornyik gondosságával elszállítják, elraktározzák, majd ha ismét szükségünk van a dolgainkra csupán egy email, vagy egy telefon és a megadott címre a megadott időben visszaszállítják azokat. Fizetni pedig csak a tárolási időszakra kell.

A Makespace elindulásával egy teljesen új, innovatív tárolási szolgáltatás jelenik meg a hazai piacon. Mindössze három kattintással online megrendelhetjük a szolgáltatást. A Makespace a kért időpontban a házhoz hozza az ingyenes dobozokat (igény esetén bepakolásban is segítenek nekünk) majd elszállítják és elraktározzák azokat. Kérésünkre bármikor, bárhova 72 órán belül visszaszállításra kerülnek a dobozok. Csak a tényleges tárolási időre kell fizetnünk és a hurcolkodással járó stressztől is mentesülünk. Ráadásul nem kell a lakásban tárolnunk a számunkra fontos, de nem használt tárgyainkat így sok hely felszabadul növelve ezzel életterünket.

makespace

A cég szolgáltatása mindannyiunk számára hasznos lehet, hiszen mindenki környezetében van több-kevesebb holmi, amit kerülget, de a tavaszi nagytakarítás után egész biztosan szükség lehet rá, akár a rengeteg női ruha és cipő elraktározására, de megoldást nyújt  kis- és középvállalkozások éveket felölelő irattárolási problémáira is, egyetemisták nyári hegemóniáira, a gyűjteményeket kedvelőknek, és annak is aki csak a kényelmet szereti.

A tároláshoz többféle sztenderd méretű speciális dobozt választhatunk, amelyet a cég ingyen biztosít a szolgáltatás igénybevételekor. Külön opcióként sportfelszerelés és egyedi méretű tárgyak (adott méretkategórián belül) tárolását is választhatjuk a Makespace honlapján. A kiválasztás után egyszerűen pár kattintással megrendelhető a szolgáltatás és azonnal több online fizetési mód áll rendelkezésünkre, a raktárban pedig a korszerű biztonsági megoldások mellett, biztosítási fedezettel kerülnek a dobozok és egyéb tárgyak eltárolásra.
(BrandTrend)