Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Az Emirates nyerte el „A világ legjobb légitársága” címet a rangos Skytrax World Airline 2016 díjátadón. Emellett – rekordteljesítményként, sorban a tizenkettedik alkalommal – „A Legjobb fedélzeti szórakoztatás”, valamint „A legjobb közel-keleti légitársaság” elismerést is a légitársaság kapta.

„A világ legjobb légitársasága” címet az iparág legnagyobb légiutas-elégedettséget vizsgáló kérdőívének eredményei alapján ítélik oda, így a légitársaságok nemzetközi szinten is elismert minősítése. Idén 104 ország összesen 19,2 millió utasának 280 légitársaságra vonatkozó válaszai alapján dőlt el a nyertes vállalat kiléte. A Skytrax kérdőív 41 kulcs teljesítménymutató alapján méri a légiipar front-line termékeinek és szolgáltatásainak minőségi sztenderdjét.

A díj 15 évvel ezelőtti megalapítása óta az Emirates negyedik alkalommal nyerte el a legnagyobb elismerést. Először 2001-ben, majd 2002-ben, ezt követően pedig 2013-ban is az Emirates-nek ítélték oda a világ legjobb légitársasága címet. A légitársaság 2001 óta összesen 20 Skytrax World Airline díjat kapott.

Emirates_Skytrax_160712

Sir Tim Clark, az Emirates Airline elnöke elmondta: „Megtiszteltetés, hogy átvehetjük a legjobb légitársaságnak szóló Skytrax díjat. „Az Emirates-nél utasaink kényelme a legfontosabb számunkra, és keményen dolgozunk azért, hogy világszerte a lehető legjobb utazási élményt biztosítsuk minden területen, az év minden napján. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, a földön és a levegőben egyaránt. Odafigyelünk utasaink véleményére, és legfontosabb célunk, hogy megfeleljünk elvárásaiknak, illetve túlszárnyaljuk azokat. Az a tény, hogy a Skytrax díjak az utasok visszajelzésein alapulnak, örömteli és csodálatos elismerése mindannak a sok éves munkának, amely az Emirates-élmény megteremtését jelentette.”

Edward Plaisted, a Skytrax elnöke a díjról elmondta, az Emirates negyedik, „A világ legjobb légitársasága” címe fantasztikus teljesítmény, és hűen tükrözi a légitársaság népszerűségét: „Egy ilyen széles és változatos utasbázis igényeinek való megfelelés nem egyszerű feladat, de az Emirates továbbra is páratlan visszajelzéseket kap utasaitól termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban, minden osztályon. Az Emirates fedélzeti szórakoztatórendszere az utasok dicséreteinek állandó középpontjában áll, de érdemes azt is megjegyezni, hogy az utasokat nemcsak a rendszer programozása, hanem a kiváló hardver sztenderd is lenyűgözte, különösen az A380-as flottán.”
(BrandTrend)