Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Nagyszabású zártkörű partival avatták fel a H&M vadonatúj üzletét, amely nem csupán Magyarország, de a világ egyik legnagyobbja is egyben. A rendhagyó eseményen olyan ismert tervezők és sztárok is együtt ünnepeltek a márkával, mint Szikszai Johanna és párja, Baji Balázs, Ábel Anita, Kulcsár Edina és párja, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Szilágyi Szilvi, Szegedi Kata, Lakatos Márk, Döbrösi Laura és Hien.

szikszai_johanna_es_baji_balazs

abel_anita_szelfi

A nyilvánosság előtt május 26-án nyitotta meg kapuit a H&M legújabb budapesti üzlete. A műemlékvédelem alatt álló, UNESCO Világörökség részét képező Váci1 épületben kapott helyet a márka legújabb üzlete, ahol a férfi-, női- és gyermekruházat, a Home és szépségápolási részleg, vagyis az összes koncepció megtalálható, közel 5500 négyzetméteren.

kulcsar_edina_es_parja

debreczeni_zita

A márkának olyan hírességek és divattervezők sem tudnak ellenállni, mint Dallos Bogi és párja, Boggie, Horányi Juli, Sena, Lakatos Levente, Abonyi Alma, Ada, Fenyvesi Zoli (Wheelchairguy), Szilágyi Szilvi, Dobó Ági, Aryee Claudia Tücsi, Metzker Viki és Andro, a Szécsi lányok, Papp Szabi és az Amerikából nemrégiben hazalátogató Hien, aki karrierje mellett vásárlási szokásairól is mesélt.

hien

„Nálam egy laza nyári overall a kedvenc fehér sportcipőmmel a legnyerőbb. A ruhaválasztásomat az aktuális hangulatom is alakítja, de alapvetően a kényelem és az egyediség a döntő. Most leginkább a hazatérő koncertem fellépőruháinak összeállítása foglalkoztat, ahol ezek szintén fontos kritériumok lesznek” – vélekedett Hien, aki gyakran hívja segítségül az applikációkat, ha vásárlásra készül: „A suli mellett nagyon kevés időm marad, így legtöbbször az alkalmazásokkal előre kiválasztom a ruhákat és már célirányosan megyek az üzletbe – tette hozzá az énekesnő.

dobrosi_laura

Döbrösi Laura a letisztult darabokra voksol, egy divatmárkánál pedig a kínálaton túl más szempontokra is figyel. „A változatosság gyönyörködtet, de nálam öltözködésben az elsődleges szempont, hogy egy szett csinos es komfortos is legyen egyben, amiben nem kell feszengenem. Hosszú, fekete basic ruha kényelmes papuccsal számomra talán a legideálisabb párosítás – kezdte Laura. A H&M-nél kiemelten szimpatikus, hogy a divat mellett más fontos ügyekre is felhívják a figyelmet kampányaikkal” – folytatta az Aranyélet színésznője, aki a saját szerzemények mellett unokahúgának is válogatott a kínálatból.

dukai_regi

szilagyi_szilvi_es_lanya_szofi

wheelchairguy_es_ada

A H&M mind a ruhagyártásban, mind az üzemeltetésben kiemelt hangsúlyt fordít a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre, így a Váci1 épületébe az energiafogyasztást mérő berendezéseken és fényforrásokon túl a legmodernebb ventillációs rendszereket építették be. Újrahasznosításra kerül a szürkevíz is, míg a környezetet terhelő anyagok, így a PVC használata is tilos.
(BrandTrend)