Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Meglepően kevés hivatalos és független adat áll rendelkezésre az építőipari piac megítéléshez vagy a jövő megalapozott tervezéséhez. Idén azonban, két év után ismét megjelenik az Építési Piaci Prognózis.

Az egykor a szakmában közismert DEM Iroda által jegyzett, negyedévente megjelenő Építési Piaci Prognózist évtizedeken át döntéseik megalapozásához használták az építőipar szereplői – gyártók, kereskedők, kivitelezők és az építőipar állami szereplői is.

A kiadvány két év szünet után most ismét elkészül, a Build-Communication felkérésére, Vargha Dénes közgazdász, az egykori DEM Iroda vezetője irányításával. Az anyag megjelenésének várható időpontja június eleje.

epitoipar

A Prognózisnak része lesz kivitelezésben dolgozó és önkormányzati szakemberek véleményének elemzése is. Közel 90 önkormányzati szakember már megválaszolta a kérdéseket, a mikró és makró környezet elemzése, helyzetértékelése és a jövőre vonatkozó várható tendenciák értékelésével foglalkozó rész is készül. Jelenleg zajlik a felmérés a kivitelezésben dolgozó vezető szakemberek körében.
(BrandTrend)