Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Biztosan Ön is sokat álmodozott már arról, hogy milyen is lenne egy álomnyaralás, ahol Önnek semmi más dolga nem lenne, csak hogy minden pillanatot élvezzen.

Afrika Szenegal Cap Skirring

Valószínűleg Ön is hallott már a Club Med szállodákról, de talán eddig nem tudta mi mindent rejt ez a név. Legyen szó Franciaországról, Olaszországról, a Dominikai Köztársaságról, Portugáliáról, Mauritiusról, a Maldív-szigetekről vagy a Török Riviéráról, a Club Med mindenhol egyet jelent a maximális szabadság és kikapcsolódás élményével. Képzelje el, hogy egy türkizkék vizű tengerparton, varázslatos európai tájon, hegycsúcsok vagy pálmafák árnyékában épült kellemes hangulatú szállodában, csodálatos környezetben, luxus körülmények között pihenhet, a nemzetközi gourmet konyha különlegességeivel kényeztetheti minden nap az ízlelőbimbóit, kipróbálhatja a világ legnagyobb sportiskolája által nyújtott lehetőségeket, esténként átadhatja magát a zene ritmusának, és ha gyermekével utazik, akkor őt is izgalmas kalandok várják. A Neckermann-nál 65 szállodakomplexum közül Ön is megtalálhatja az álmainak megfelelőt.

Antillák Les Boucaniers

A Club Med szállodákban több mint 60-féle sportolási lehetőség közül választhat az AquaDynamic-tól a Zumbáig, a tradicionális sportoktól a leginnovatívabbakig, melyeknél szakképzett instruktorok mutatják be Önnek a sporteszközök használatát és segítenek a legjobb eredményt elérni. Amennyiben igényli, akkor lehetőség van egyéni irányított edzésekre is, így maximális figyelemben részesülhet. Az edzést követően pedig egy kis szaunázás vagy egy kellemes masszázs biztosan ellazítja. Az igazán különleges sportélményre vágyók pedig a Cirque du Soleil segítségével kipróbálhatják, hogy milyen lehet egy artista világa az általuk megtervezett speciális „játszótereken” és a gyakorlatok végzése alatt mindenki megismerheti saját képességeit és megvalósíthatja gyerekkori álmait. A hegyvidéki Club Med szállodák esetén az árban nem csupán a szállás van benne, hanem a síbérlet, sícipő, síléc, az oktatás és további szolgáltatások is, Önnek csak a ruháról kell gondoskodnia, minden mást megold a szálloda.

Bahamak Colombus Isle

Az ínyenc büfék ideálisak meghitt kétszemélyes vacsorákhoz, vagy akár baráti társaságsággal közösen elfogyasztott ebédhez is, de akkor sem kell aggódnia, ha csak némi nassolnivalóra vágyna a nap folyamán bármikor. A francia konyha remekei és a szakképzett séfek kreativitása biztosan Önt is elbűvöli majd.

Bali

Gyermekei sem fognak unatkozni. Már 4 hónapos kortól egészen 17 éves korig rábízhatja őket a Gyerekklub munkatársaira, akik gondoskodnak róla, hogy rengeteg érdekes és szórakoztató programban vehessenek részt akár egész nap. Így amíg gyermekei játszanak, Ön élvezheti párjával az üdítő kikapcsolódást.

Rio Das Pedras

A Club Med szállodák atmoszférájába már milliók szerettek bele, ismerje meg Ön is ezt az érzést!

http://www.neckermann.hu/clubmed

Indonézia Bintan Islad

Brazília Trancoso

Dél-Olaszország Napitia

Franciaország Opio En Provance

Franciaország Peisey-Vallandry

Franciaország Val D'Isere

Franciaország Valmorel Summer

Franciaország Méribel Antrés

Görögország Gregolimano

Guadeloupe La Caravelle

Tunézia Hammamet

Korzika Sant' Ambroggio

Maldív szigetek Kani

Marokkó Marrakech La Palmeraie

Maritnique Les Boucaniers

Mauritius La Pointe Aux Canonniers

Mauritius La Pointe Aux

Mexikó Cancun

Mexikó Ixtapa Pacific

Marokko Yasmina

Punta Cana

Portugália Da Balaia

Szicília Kamarina

Thaiföld Phuket

Törökország Beldi

Tirkoise Turks Caicos

USA Sandpiper Bay

(BrandTrend)