Kategória: Desztináció branding és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Igazi ünnep lesz a magyar futball rajongói számára, a június 17-24. között, a franciaországi Puy St. Vincentben megrendezésre kerülő EB Falu, ahol különleges helyszínen nyílik lehetőség a Magyar Labdarúgó Válogatottnak szurkolni, kikapcsolódni és szórakozni.

EB_falu_1

Az egyedülálló nyári rendezvény a Neckermann Magyarország, a Friends Club Hungary Kft., illetve a Naturelle Sportegyesület közös szervezésében valósul meg. A szervezők egy olyan szurkolói falut álmodtak meg, ahol méltó módon lehet megünnepelni a magyar válogatott visszatérését az európai focielit megmérettetésébe. A rendezvény fő célja, hogy az EB Falu egy költséghatékony, biztonságos, kényelmes, de mégis különleges megoldást kínáljon az Európa-bajnokságra utazó honfitársainknak, akikre a szurkolás mellett számos izgalmas program is vár. 

A jeggyel rendelkező szurkolóknak vonzó lehet a városi szállásokhoz képest sokkal kedvezőbb árszínvonal, a kényelmes, biztonságos buszos utak a magyar csapat lyoni és marseille-i mérkőzéseire, valamint a több száz magyar szurkoló nyújtotta fergeteges hangulat. A sportközvetítések és sportszakmai beszélgetések mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a zenei programok, és a tematikus esték is. A már bejelentett fellépők között olyan jól csengő futball közeli nevek szerepelnek, mint Hevesi Tamás, aki itt ünnepli majd születésnapját, a Hevesi Happy Band, Arató András és a populáris elektronikus zenében utazó ESD, valamint a kiváló DJ Whiteboy is. A névsor továbbá kiegészül Rakonczai Imrével is.

Az EB Falu a társadalmi felelősségvállalásból is szeretné kivenni a részét, ennek kapcsán körvonalazódik egy speciális támogatói együttműködés a Mályvavirág Alapítvánnyal a „Fontos Vagy Nekem” kampány részleteiről.

EB_falu_3

Puy St. Vincent egy télen és nyáron egyaránt nyitva tartó régió, kényelmes, amely stílusos alpesi apartmanokban szállásolja el az idelátogatókat, a társaság méretétől függően 4-6-8-10 ágyas apartmanokban. Ezek adják majd az EB Falu szállásait is. A helyszín adottságai kiválóan alkalmasak akár több ezer főt megmozgató nyári esemény megrendezéséhez, hiszen nemcsak az infrastruktúra adott ehhez, hanem a falu elhelyezkedésének köszönhetően számtalan addicionális program közül is válogathatnak az ide érkezők.

EB_falu_7

Az EB Falu ideje alatt a tervek szerint különböző sportbajnokságok, vezetett hegyi túrák és fakultatív buszos kirándulások is lesznek, többek között például az alig néhány óra alatt megközelíthető lélegzetelállító Provance vidékére, valamint Nizza, Cannes és Monaco városaiba.

EB_falu_2

Az EB Falu azonban nem csupán a jeggyel rendelkező szurkolókat várja. Természetesen középpontban a futball lesz, de azoknak is rengeteg lehetőségük akad a kikapcsolódásra, akik nem feltétlenül szeretnék az összes meccset végignézni. Az EB Falu árképzésénél arra törekedtek, hogy minden más megoldáshoz képest olcsóbb és mégis kényelmesebb, sokrétűbb csomagok legyenek kialakítva. Az EB Falus ajánlat tartalmazza az utazást, a szállást és a programokon való részvételt egyaránt. A magyar válogatott mérkőzéseire belépőjeggyel rendelkező utasoknak a 25 euró/fő áron busz transzfer is biztosított Lyon és Marseille városába. Jelenleg kidolgozás alatt áll egy olyan kedvezményes konstrukció, amely csak 4 napi szállást foglal magában, azok kedvéért, akik nem tudnak egy egész hétre eljönni otthonról, illetve egy hosszabb tartózkodási lehetőség kidolgozása a „Follow My Team” típusú jeggyel rendelkezők számára.

A Neckermann Magyarország az EB FALU 2016 hivatalos utazásszervezőjeként biztos hátteret ad az egyedi élményt kereső focirajongók számára, egyszerűvé teszi az ajánlathoz való hozzáférést, hiszen 26 saját irodája mellett további közel 400 partnerirodán keresztül és online felületén is értékesíti az eseményre szállásajánlatait. A szállás mellet  t a Neckermann biztosítja a buszos transzfert Magyarországról az EB Falu helyszínére és vissza, térítés ellenében pedig az EB falu és a Magyar Labdarúgó Válogatott mérkőzéseinek helyszíne közötti transzferekről is gondoskodik. A szolgáltatások közé tartozik továbbá a teljes egyhetes programra belépést biztosító fesztivál karszalag, mely benne van az árban, valamint a sztornó biztosítás, baleset-betegség és poggyászbiztosítás.

A Neckermann Magyarország 1993-ban alakult a német Neckermann turisztikai cég leányvállalataként. A legszélesebb turisztikai kínálattal rendelkező vállalat szakmai hozzáértését számos elismerés fémjelzi. A Neckermann magyarországi és nemzetközi tevékenysége során is fontos szerepet tölt be a sport. Jó példa erre a 90-es években a német profi labdarúgó, Rudi Völler futball akadémiájával való együttműködés. Itthon, a Neckermann hosszú évek óta támogatja az FTC női kézilabda szakosztályát. Újdonság a 2016-os évben a Club Med szállodák kizárólagos hazai értékesítési joga, melyekben télen-nyáron – rengeteg más élmény és profi animációs program mellett – sportolási lehetőségek széles tárházával találkozik a vendég.

A sportolási lehetőségeket kereső utasok is kiemelt figyelemben részesülnek, hiszen a Neckermann kínálatában megtalálható számos síajánlat (Ausztria, Szlovákia, Olaszország, Franciaország és Svájc), túrázási, kerékpározási és vízi sportolási lehetőségeket kínáló hegyvidéki és tóparti üdülőhelyek, valamint edzőtáborok szervezéséhez kiváló lehetőségeket kínáló szállások.

További információk az utazásról, szállásokról és programokról mind megtalálható a www.neckermann.hu/foci-eb oldalon.
(BrandTrend)